Urmărește dezbaterea live

Vedetă TV a răbufnit la adresa lui Dragoș Bucur, în emisiunea lui Măruță: Din spatele tastaturii, toți suntem zmei!

Vedetă TV a răbufnit la adresa lui Dragoș Bucur, în emisiunea lui Măruță, FOTO facebook
Vedetă TV a răbufnit la adresa lui Dragoș Bucur, în emisiunea lui Măruță, FOTO facebook

Actorul Dragoș Bucur a stârnit un val de reacții atât pe rețelele de socializare, cât și în rândul vedetelor din showbiz-ul românesc, după ce a anunțat că nu se vaccinează și nu poartă mască. 

"În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască", a scris Dragoș Bucur, marți, pe Facebook.

Invitată miercuri, 10 februarie, în emisiunea lui Cătălin Măruță, prezentată de actorii Monica Bârlădeanu și Andrei Aradits, Tily Nicolae, cunoscută pentru rolul ei din serialul La Bloc, de la ProTV, a reacționat dur la declarațiile controversate ale lui Dragoș Bucur cu privire la vaccinare și purtatul măștii de protecție.

„Cu vaccinul pot să înțeleg, îți asumi până la urmă, e corpul tău, dar nu trebuie să îți asumi și că ai putea să îi îmbolnăvești pe alții.” a zis actrița.

„Din spatele tastaturii toți suntem zmei. Am fost plecată în Egipt și am militat foarte mult pentru nedeschiderea scolilor. Dacă le deschidem fără să avem o direcție, apoi le închidem la loc. Am înțeles greul prin care am trecut cu toții. Viața trebuie să continue. Nu mi s-a întâmplat să am parte de hate, pe de altă parte, eu nu pot să tac.

Am cerut ajutorul unor specialiști, degeaba avem de toate, dar suntem praf aici și aici (n.red. la minte și în suflet). Eu nu trăiesc din like-uri și comentarii. Copilul nostru nu este la o școală de stat. Acolo sunt niște reguli foarte stricte. Am militat și pentru ziua de 1 iunie liberă”, a declarat Tily Niculae.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel