ZODIAC: 4 ZODII cu șanse mari se rămână singure toată viața. Greșelile pe care le fac

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Cu toții avem în jur o persoană care e ca a cincea roată la căruță. Sunt oameni care de multe ori se simt foarte bine singuri, chiar dacă în jurul lor majoritatea e formată din cupluri.  De regulă, aceste persoane sunt din următoarele patru zodii: 

În grupul vostru este o persoană singură, care parcă se ambiționează să rămână singură? Nu e neapărat o opțiune personală, adică nu că s-ar feri să intre într-o relație, ci poate că așa le este dat sau poate că sunt prea cusurgii și, de fiecare dată când sunt într-o relație, din varii motive aleg să o încheie. Sunt unii singuratici care chiar se simt mai bine așa, poate pentru că sunt nestatornici. Sunt,așadar, multe motive pentru care o persoană e mereu ca a cincea roată la căruță în grupul vostru. Astrologic vorbim, de regulă aceste persoane fac parte din următoarele patru zodii: 

1) Berbec

Un Berbec este, prin natura firii sale, un singuratic. Este posibil ca Berbecii să rămână singuri chiar cea mai mare parte a vieții lor, în principal din cauza faptului că așteptările lor sunt prea mari, dar și din cauza incapacității lor de a se lega cu adevărat de o persoană. Indiferent cât de mult s-ar strădui, u un negativism interior care îi face să nu se implice foarte ușor într-o relație și, de multe ori, chiar și atunci când o fac, aceasta să fie de scurtă durată. Vor să aibă o relație, dar adesea ajung să plece, invocând un motiv sau altul.

2) Rac

Un Rac, de asemenea, este foarte probabil să rămână singur aproape pentru totdeauna. Culmea în ciuda firii lor profund familiste și a inimii mari sau a modului total dedicat în care știu să iubească. În timp ce ei dau totul într-o relație, ceea ce îi face să se retragă este incapacitatea celeilalte persoane de a răspunde în egală măsură. Sunt oameni cu inimă bună și se simt trădați atunci când partenerii lor nu îi apreciază la justa valoare. Acesta este motivul pentru care, de cele mai multe ori, sunt singuri și ar putea la fel de bine să se împace cu acest fapt și să se simtă foarte bine în singurătatea lor. N-au nicio problemă că călătorească singuri, nu se plictisesc cu propria persoană, ci chiar pot triumfa pe cont propriu.

3) Scorpion

Relațiile, la Scorpioni, durează de regulă șase luni, arcă au un soi de termen limită. Ei preferă mai degrabă o despărțire decât să fie nevoiți să-și petreacă timpul și viața cu o persoană cu care nu rezonează deplin. Scorpionii sunt romantici până în străfundul inimii lor, dar probabilitatea lor de a răme singuri e foarte mare din cauza incapacității lor de a se adapta și de a face compromisuri. 

4) Taurul

Majoritatea Taurilor vor să fie cei dominanți într-o relație și, din lipsă de control izvorăște dorința lor de a fi singuri. Pentru că Taurii au o nevoie vitală să controleze totul în viața lor. Un Taur vrea ca toate lucrurile să fie făcute în felul lor și le este greu să găsească un partener care să se potrivească cu acest tipar bine pus la punct. Acesta este motivul pentru care sunt chiar fericiți să fie singuri și nu îi va deranja să aștepte o viață să-și găsească jumătatea perfectă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel