ZODIAC: 5 zodii crispate, dificile și rigide. Nu vor face niciun compromis

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodii crispate, dificile și rigide, care nu vor face niciun compromis. Foto: Pixabay
Zodii crispate, dificile și rigide, care nu vor face niciun compromis. Foto: Pixabay

ZODIAC: Sunt zodii cu care este imposibil să te înțelegi sau să le faci să iasă dintre liniuțele între care se ambiționează să-și trăiască viața: adică sunt rigide, crispate și dificile. Indiferent cât de mult ai încerca, întotdeauna e o mare dramă cu ele. 

ZODIAC: Sunt oameni care se acomodează ușor în aproape orice condiții sau măcar încearcă să se acomodeze și sunt dispuși să facă ceva compromisuri. Nu se simt rău fizic dacă trebuie să își modifice preferințele sau antipatiile de dragul celorlalți și sunt o bucurie să îi ai în preajmă. Sunt însă zodii cumplit de rigide, dificile și crispate. Ele nu își vor schimba niciodată alegerile pentru alții și pur și simplu nu știu cum să se adapteze sau să facă vreun compromis. Evident, regula nu e general valabilă și există și excepții. Dar conform astrologilor, aceste zodii pot fi: 

1) Berbecul

Cu un berbec te înțelegi fix atâta timp când faci ce vrea el, cum vrea el, când vrea el și îi îndeplinești toate pretențiile. Berbecilor nu le pasă de opiniile celorlalți și rareori iau în considerare consecințele acțiunilor lor. Atâta timp cât vei recunoaște să greșești mereu dacă nu ești de acord cu Berbecul care e, prin definiție, „întotdeauna corect”, s-ar putea să te înțelegi cu el. Cu toate acestea, dacă nu îți plac conflictele, asumarea riscurilor și a avea un cod moral ambiguu de a trăi și de a vedea lucrurile, mai bine nu stai în preajma sa. Sunt pretențioși cu ceilalți și literalmente nu au răbdare. În plus, nu vor recunoaște niciodată că au greșit și, în loc să accepte, vor pleca cu scandal.

2) Leul

Leii se cred personajul principal al vieții lor, buricul pământului, centrul universului etc. Ei nu sunt niciodată dispuși să se adapteze, să facă vreun compromis și, prin urmare, pot fi extrem de dificil de suportat. Încercarea de a convinge un Leu să facă cel mai mic compromis este cu siguranță o sarcină grea și aproape întotdeauna sortită eșecului!

3) Fecioara

Fecioarele au standarde pe care doresc să le îndeplinească, de fiecare dată când îndeplinesc o sarcină. Nu contează că e în viața de familie, la birou, în afaceri. Ele au un program și e musai ca toată lumea să-l respecte la virgulă. Iar lucrurile trebuie să iasă fix așa cum visează ele, altfel e jale! Sunt obsedate de control și vor verifica fiecare liniuță cu atâta atenție de te vor scoate din minți. Fecioarele sunt perfecționiste asumate și nu sunt dispuse să-și coboare standardele pentru nimeni și, prin urmare, sunt rigide, crispate și dificile. 

4) Scorpionul

Scorpionii nu sunt niciodată cei care fac compromisuri sau își schimbă prioritățile pentru cineva. Ei au propriul lor set de ciudățenii și obiceiuri și nu sunt foarte îngăduitori sau prietenoși cu oamenii. Pot fi destul de dificil de manevrat, deoarece c red că tărie că nu ei sunt cei care trebuie să se schimbe, ci lumea din jurul lor, ca să le fie pe plac. Dar cum sunt nemulțumiții eterni, mare minune să le placă ceva.

5) Capricornul

Capricornii cred că dețin adevărul suprem. Ei știu mai bine decât oricine, se pricep la tot și la toate, și pot fi extrem de încăpățânați. Nu le place să-și asume riscuri sau să iasă din zona lor de confort, iar dacă încerci să îi forțezi să facă asta, vor fi probleme. Capricornii pot fi foarte înguști la minte. Sunt, de asemenea, mult mai sensibili decât par, iar dacă îi rănești din neatenție, nu vor mai discuta cu tine. Capricornii tind să fie obsedați de control, la fel ca Fecioarele, ceea ce-i poate transforma în tirani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel