ZODIAC: 5 zodii egocentrice. Se cred buricul universului

Dana Lascu |
Data publicării:
Horoscop. Foto: Andrea Piacquadio, de la Pexels
Horoscop. Foto: Andrea Piacquadio, de la Pexels

ZODIAC: Să crezi că totul ți se cuvine, că ești cel mai bun și că meriți tot ce e mai bun poate fi util ca să ai succes în viață, dar devine un defect major atunci când o faci pe spinarea sau în detrimentul celorlalți ori călcând, la figurat, pe cadavre. Iată cele mai egocentrice 5 zodii și cum se manifestă ele:

ZODIAC: Problema apare atunci când ne iubim atât de mult pe noi înșine încât ne considerăm perfecți și refuzăm să ne gândim la oricine în afară de... noi înșine și atunci când pentru a avea noi ce credem că merităm îi facem pe cei din jurul nostru să sufere. Așa sunt oamenii cu adevărat egocentrici. Ei suferă de ceea ce se numește Complexul de zeu, care îi face să creadă că totul ce este bun li se cuvine și ar trebui să li se întâmple lor și numai lor. 

De la a se considera mai presus decât toți ceilalți până la a se coborî la josnicii doar pentru a-și atinge propriile scopuri, unii oameni pur și simplu cred că doar ei contează. Dacă vă întrebați, de unde capătă ei această trăsătură de personalitate, ei bine, astrologia poate avea un rol de jucat în ea. Iată cele mai egocentrice 5 zodii și cum se manifestă ele: 

1) Berbec

Berbecul poate fi periculos de egocentric. Dacă este vorba de satisfacerea ego-ului personal sau de obținerea unor beneficii, Berbecul poate face practic orice. Nu se abține de la nimic. Un Berbec nu va ezita să-ți arate partea egoistă dacă îi aduce beneficii în vreun fel. Așadar, înainte de a avea încredere deplină într-un Berbec, asigură-te că nu te va călca în picioare ca să ajungă el acolo unde crede că merită să ajungă.

2) Fecioară

La fel ca Berbecul, Fecioarele pot fi și ele periculos de egocentrice și de materialiste. Ele caută să obțină beneficii în tot ceea ce fac. Deci, dacă vezi o schimbare bruscă, spre bine, în comportamentul unei Fecioare, înseamnă că ea vrea ceva de la tine. S-ar putea să pierzi fără să îți dai seama ce s-a întâmplat deja. Modul lor de a acționa este ilustrarea perfectă a expresiei „nici nu știi ce te-a lovit până nu te doboară”. 

3) Scorpion

Scorpionii nu pot fi într-o relație în care nu au control absolut. Ei cred că toată lumea din viața lor le datorează ceva și trebuie să li se supună. Unul dintre cele mai importante semne zodiacale egoiste, narcisismul Scorpionilor poate fi tolerat atâta timp cât oamenii îi iubesc cu adevărat. Dar ei devin brute incontrolabile atunci când inimile lor sunt frânte. Ei atacă pe oricine și pe toată lumea, iar crizele lor de furie sunt violente, fără să-i pese sau să se gândească cât de rău s-ar putea simți cealaltă persoană.

4) Rac

Oricât de ciudat poate să pară, și un Rac poate fi egocentric, în anumite condiții. De obicei când este rănit sau trișat, se răzbună. Deși este rar să găsiți un Rac care vă folosește pentru propriile sale beneficii, asta nu înseamnă că nu sunt în stare. Ba chiar atunci când o fac, construiesc o schemă foarte complicată ca să nu-ți dai seama că ei te-au doborât. La fel ca Fecioarele, racii atacă pe modelul „nici nu știi ce te lovește”. O fac rar, dar o fac cu mare stil. 

5) Gemeni

Un Geamăn poate fi cel mai rău adversar dacă crede că i-ai știrbit orgoliul. El sau ea poate fi dulce în fața ta, dar nu va ezita să te rănească dacă asta le sporește prestigiul sau dacă vor câștiga ceva. Gemenii, duali din naștere, sunt în stare să trădeze cu zâmbetul pe buze, deoarece este o trăsătură a personalității lor egoiste să râdă când alții suferă. Le și dă o mare satisfacție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel