ZODIACUL CHINEZESC: care sunt calitățile semnelor zodiacale

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiacul chinezesc. Foto: DC Medical
Zodiacul chinezesc. Foto: DC Medical

Zodiacul Chinezesc. Fiecare semn zodiacal are calități și defecte. 

Zodiacul Chinezesc. Iată calitățile semnelor zodiacale:

* Șobolan: cel mai perspicace - Când vine vorba de perspicacitate, nimeni nu se poate potrivi cu cei născuți sub semnul Șobolanului. Deși majoritatea șobolanilor nu au niciun avantaj în aspectul personal, aceștia prezintă o perspectivă precisă și întotdeauna pot prezice dezvoltarea ulterioară cu o singură privire.

* Bivol: cea mai bună inimă - Este un merit? Desigur, pentru că Bivolii sunt întotdeauna toleranți și de ajutor, ceea ce este un merit care nu este deținut de alții și le aduce întotdeauna noroc pe neașteptate.

* Tigru: cel mai bine planificat - Nimeni nu se poate compara cu Tigrii când vine vorba de capacitatea de planificare. Când alți oameni sunt încă fără scop, Tigrii au făcut deja un plan clar, reușind astfel cu ușurință ceva.

* Cal: cel mai puternic - Conform taoismului, vigoarea este cea mai importantă pentru ființele umane. Caii sunt talentați în vigoare și sunt mai energici decât oricine altcineva. Oamenii de cai nu sunt niciodată obosiți și continuă să lupte înainte. Așa spune zicala chineză: vigoarea unui balaur sau a unui cal.

* Câine: cel mai adaptabil - Cea mai importantă caracteristică a câinilor este adaptabilitatea lor. Aparent simpli și stângaci, oamenii din semnul Câinelui sunt, de fapt, ingenioși și adaptabili și pot profita întotdeauna de ocazia de a rezolva problema în funcție de situația obiectivă.

* Porc: cel mai exploziv - Cel mai puternic punct al porcilor se află în strategia lor. Mințile minunate se maturizează încet - aceasta este cea mai bună descriere pentru ei, potrivit yourchineseastrology.com.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel