ZODIACUL INDIFERENȚILOR: 4 zodii care NU suferă după o despărțire. Trec peste și merg mai departe

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Probleme în dragoste pentru o zodie Foto: Vera Arsic / Pexels
Probleme în dragoste pentru o zodie Foto: Vera Arsic / Pexels

Pe mulți despărțirile sunt dureroase, pentru unele zodii, însă, doar un hop relativ ușor de trecut. Iată care sunt aceste zodii care-și revin și merg rapid mai departe: 

În timp ce unii suferă ani de zile după o despărțire, sunt zodii care trec ușor peste astfel de evenimene, și care erg mai departe, dn varii motive. Unii din orgoliu,alții pentru că pur și simplu nu le prea apasă. Iată care sunt acestea: 

Leu

Leii se nasc cu atâta încredere în propria persoană, încât nici măcar nu se uită în urmă după o despărțire. Se grăbesc să meargă mai departe, deoarece simt că respectul de sine este mai important decât să se întoarcă la fostul partener / fosta parteneră. Odată ce spui „la revedere” unui Leu, el nu se va mai gândi niciodată la tine. Deci, nu încercați să vă întoarceți în viața unui Leu, e inutil, pentru că nu va răspunde niciodată sau nu vă va returna apelurile.

Vărsător

Un alt semn zodiacal care ia foarte în serios despărțirile este Vărsătorul. Nativii acestei zodii merg mai departe fără să-și arate partea vulnerabilă față de ceilalți. Nu se întorc niciodată la fosta / fostul și cu greu își arată sentimentele. Le place să fie independenți și urăsc zonele de conflict sau de confuzie. Vor trece ușor peste despărțiri și vor acționa ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic în timp ce merg mai departe cu capul sus. Și nici u se întorc la cei care i-au rănit sau care le-au greșit cu ceva. 

Săgetător

Această zodie e greu de rănit. Nativii au un scut puternic sub forma respectului de sine și a valorii de sine pe care îl poartă cu ei, iar după o despărțireSăgetătorii se mișcă repede fie și din orgoliu, deoarece disprețuiesc orice sentiment de respingere, disperț, ură sau neglijare. Vor mereu să se distreze, să fie liberi și să se socializeze cu oameni care îi fac fericiți. Deci, dacă nu sunteți pe lista lor de oameni importanți, este timpul să vă luați la revedere și să nu vă uitați niciodată înapoi. Nu vă vor bga în seamă. 

Taurul

Pentru un Taur, o relație este legată de stabilitate, securitate și loialitate. Dacă acestea lipsesc, pleacă și doar cu greu se mai întorc la vechile iubiri. Ei cred că totul se întâmplă dintr-un motiv și, pentru că nu a funcționat din prima o relație, nu-i vor mai da o a doua șansă, ci preferă să caute pe cineva mai „bun”, cu care să rămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel