4 lucruri INTERESANTE despre femeile Săgetător. Cine sunt ele cu adevărat

Adisa Codruț |
Data publicării:

Femeile Săgetător sunt îndrăznețe, frumoase și tăioase. Ele spun tot ce au pe suflet, pentru că nu le place să se prefacă. 

 

Nativii Săgetători se nasc în perioada 22 noiembrie - 21 decembrie. Sunt puternici, spontani, feroce și plini de viață! Sunt mereu pregătiți de aventură și urăsc rutina. 

Când vine vorba de femeile Săgetător, acestea sunt ființe active și entuziaste, cărora le place să exploreze lucruri noi și pot transforma orice zi într-o aventură. Se consideră libere și independente, care știu să aibă grijă de ele însele.

Iată câteva alte lucruri despre femeile Săgetător:

Sunt discrete și secretoase. Femeile Săgetător nu sunt interesate de bârfă, ci preferă să-și petreacă timpul liber cu activități creative. 

Sunt foarte talentate în domeniul profesional. Femeile Săgetător muncesc foarte mult, pentru a-și vedea visurile îndeplinite.

Femeile Săgetător pot fi temperamentale. Pot spune unele cuvinte dure la supărare, care pot crea valuri în jurul lor. De obicei, se calmează aproape instantaneu și nu păstrează ranchiună.

Femeile Săgetător sunt binecuvântate cu un bun simț al umorului. Sunt fermecătoare și ingenioase. Tind să-și folosească umorul pentru a-și ascunde vulnerabilitățile. 

Mituri despre Săgetători

 

Când vine vorba de nativii Săgetător, aceștia sunt ființe active și entuziaste cărora le place să exploreze lucruri noi în fiecare zi. 

Nu-și mai văd de lungul nasului

În domeniul profesional, Săgetătorii reprezintă succesul întruchipat. Au idei bune, vin cu propuneri interesante, apreciate de șefi, calități care au atras invidia colegilor. Deși afirmă că sunt cu nasul pe sus, în realitate, Săgetătorii sunt ca pâinea lui Dumnezeu de buni. 

Nu au simțul umorului

Despre Săgetători se spune că nu au simțul umorului. În realitate, sunt fermecători și luminează instantaneu orice încăpere cu sarcasmul lor! Ei sunt, de fapt, profund-gânditori și tind să folosească umorul pentru a-și ascunde vulnerabilitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel