Andreea Mantea, despre boala gravă de care suferă. Vedeta este nevoită să ia 10 pastile pe zi: ”Nu o să dea înapoi niciodată”

Angela Sabău |
Data publicării:
Andreea Mantea
Andreea Mantea

Andreea Mantea a dezvăluit cu ce boală gravă se confruntă. Din nefericire, nu există leac pentru ea și este nevoită să ia zece pastile pe zi pentru tot restul vieții.

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că aceasta se confruntă cu o boală, care nu are leac. Recent, Andreea Mantea a declarat că suferă de o afecțiune gravă, motiv pentru care este nevoită să ia tratament toată viața.

Prezenatoarea TV a mărturisit că este nevoită să ia zece pastile în fiecare zi, pentru a ține boala sub control. 

”Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a spus Andreea Mantea în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai."

Are în permanență la ea un pen de adrenalină

Andreea Mantea a declarat că are tot timpul în geantă un pen de epinefrină (adrenalină) și chiar l-a învățat și pe fiul ei să îi administreze doza. Totodată, vedeta a precizat că are interzis la anumite alimente. 

Citește continuarea pe Spectacola și află care este afecțiunea de care suferă Andreea Mantea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel