Bolnavă de cancer în stare gravă, refuzată la internare: nu trecuseră 72 de ore de la externare 

Adisa Codruț |
Data publicării:
Spitalul de urgență Târgu Jiu   Foto: Facebook
Spitalul de urgență Târgu Jiu Foto: Facebook

O bolnavă de cancer nu a fost primită în spital pe motiv că nu ar fi trecut 72 de ore de la externarea din spital. Pacienta scuipa sânge.

Femeii i s-a făcut rău și a fost adusă la Spitalul Județean de Urgență (700) din Târgu-Jiu, cu ambulanța, însă a fost trimisă acasă. Conform familiei, bolnava a fost refuzată la internare și scoasă din spital. Rudele femeii au venit și au găsit-o pe femeie în curtea spitalului, înghețată de frig și au luat-o înapoi acasă. Personalul medical a încercat să explice că protocolul standard a fost urmat și că femeia nu putea fi internată din nou, la mai puțin de 72 de ore de când ieșise din spital, scrie Antena 3.

Se pare, însă, că personalul de pe ambulanță nu a informat familia asupra acestui aspect și a preluat pacienta de acasă, doar ca aceasta să fie apoi refuzată la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului.
Când familia l-a confruntat pe asistentul de la camera de garda și i-a spus că pacienta scuipa sânge, acesta fiind motivul pentru care a fost preluată de ambulanță și dusă la spital, acesta nu a mai avut nicio replică.
Cei din conducerea Spitalului județean Târgu-Jiu fac acum o anchetă internă pentru a vedea ce s-a întâmplat exact.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel