Coronavirus: 17 agajați ai unei fabrici de medicamente, testați pozitiv

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Un număr de 17 angajați ai unei fabrici de medicamente din județul Sibiu au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus, după ce o altă angajată a murit din această cauză, săptămâna trecută. 

Un număr total de 17 angajaţi ai unei fabrici de produse medicale din oraşul Cisnădie au fost confirmaţi pozitiv ca infectaţi cu virusul SARS CoV-2, fiind internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce o altă angajată a acelei fabrici a decedat săptămâna trecută din cauza COVID-19, scrie agerpres.ro. „În ceea ce priveşte situaţia personalului de la fabrica de produse medicale din judeţul Sibiu, conform ultimelor date raportate de Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, astăzi, 20.04.2020, ora 14,00, avem un număr total de 17 persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Toate cele 17 persoane se află în acest moment internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, sub tratament specific şi fiind atent monitorizate. Nu a mai fost înregistrat niciun deces din rândul personalului fabricii”, precizează o informare transmisă, luni, de către Prefectura Sibiu.
În judeţul Sibiu erau înregistrate, luni, 177 cazuri confirmate de COVID-19, alte 671 de teste efectuate unor persoane din judeţ fiind negative, potrivit buletinului informativ de luni al Prefecturii Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel