Cu ce probleme se confruntă Nicole Cherry în sarcină. Artista a dezvăluit totul: Cred că e o chestie a gravidelor

DCMedical Team |
Data publicării:
Nicole Cherry
Nicole Cherry

Nicole Cherry a dezvăluit cu ce problemă se confruntă în naștere. I se întâmplă tot mai des.

Nicole Cherry este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Vedeta le-a dat vestea fanilor printr-o imagine în care apare alături de iubitul ei, Florin Popa. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de trei ani de zile.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Acum, artista își ține la curent fanii cu evoluția sarcinii, dar și cu problemele cu care se confruntă în această perioadă. Dis-de-dimineață, Nicole Cherry a intrat direct pe InstaStory și a început să le povestească fanilor ei despre o problemăcu care se confruntă de cînd este însărcinată.

Află despre ce este vorba pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel