Dăncilă susţine iniţiativa fundaţiei care construieşte un spital pentru copiii bolnavi de cancer

Adisa Codruț / 01 noi 2019 / 12:49
 Viorica Dăncila. Foto: gov.ro
Viorica Dăncila. Foto: gov.ro

Premierul demis Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Timişoara, că susţine şi apreciază iniţiativa fundaţiei care construieşte, în Capitală, cu fonduri primite din donaţii de la populaţie, un spital pentru copiii bolnavi de cancer.

Dăncilă a fost întrebată, într-o conferinţă de presă, dacă a avut discuţii cu ministrul Sănătăţii cu privire la construirea spitalului pentru copiii bolnavi de cancer, de către fundaţia "Dăruieşte Viaţă", iar premierul demis a răspuns că trebuie "preţuit" tot ceea ce se realizează pentru copii, notează Agerpres. 

"Din punctul meu de vedere, tot ceea ce se realizează pentru oameni, tot ceea ce se realizează mai ales pentru copii, este de preţuit. Eu sunt de acord cu toate iniţiativele care pot aduce lucruri bune pentru România, pentru oameni, pentru copii şi de aceea eu susţin această iniţiativă. După câte ştiu, chiar Primăria Capitalei a sprijinit această iniţiativă cu un teren pe care l-a pus la dispoziţie pentru construirea acestui spital. Deci, orice iniţiativă, orice proiect care aduce un lucru bun pentru România, pentru cetăţeni, este un proiect pentru care aş vrea să fiu partener de dialog", a spus premierul demis

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy