Dezastru pentru o ZODIE la final de septembrie. Astrolog: Pierdeți!

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

O zodie primește cea mai importantă atenționare pentru finalul lunii septembrie. 

„Luna Plină activează Casa 1 la voi, vorbim în primul rând de integritatea voastră, de oboseală, de stres. Observați cât de mult trageți de voi și împingeți limitele. Nu este bine, indiferent de vârsta pe care o aveți.

Nu mai aveți timp de voi. Exagerarea nu este bună! Învățați să puneți limite! Aveți această tendință de a sta în situații toxice și doar situații grave vă scot de acolo. V-aș recomanda să aveți grijă la filmele văzute, cărțile citite, discuțiile cu oamenii din jurul vostru. (...) Nu aș insista atât de mult pe aceste subiecte, dacă Soarele nu ar intra în Casa 8, unde avem Mercur, avem Marte. Pierdeți energie, pierdeți resurse. Se duc dintr-o dată! Săptămâna aceasta, orice ați face, sunteți ciuruiți și aveți nevoie să puteți să funcționați.

Nu trageți de voi mai mult decât este cazul! Citiți ceva care să vă ajute să vă simțiți bine. Nu căutați tot drame, nu căutați tot discuții toxice. În schimb, căutați speranța. S-ar putea să apară momente neprevăzute și să nu uitați că, până la final de an, e nevoie de vindecare și iertare. Acceptați-vă!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens”.

Citește continuarea pe DC NEWS și află despre ce zodie e vorba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel