Horoscop 17 august 2021: nativii unei zodii se îndrăgostesc lulea

DCMedical Team |
Data publicării:
Horoscop: zodia care se îndrăgostește    Foto: Pixabay
Horoscop: zodia care se îndrăgostește Foto: Pixabay

Horoscop 17 august 2021. Astrele au pregătit o zi favorabilă, atât din punct de vedere sentimental, cât și financiar. Dar una dintre zodii este favorizată din punct de vedere sentimental.

Antena 3 a prezentat horocopul pentru 17 august 2021:

Berbec

Aveți multe idei și nu știți de unde să începeți cu ele. În orice caz, le veți pune oricum pe toate în practică. Astrele vă recomandă să aveți grijă la ideile pripite pe care le puteți lua în grabă.

Taur

Nativii din zodia Taur sunt foarte ordonați și concentrați pe ceea ce fac. Dacă lucrați în afaceri, vă veți bucura de o gestionare foarte bună a acesteia. Veți prelua noi sarcini la locul de muncă. În plan amoros, toate merg bine. Aveți, totuși, grijă la cuvintele pe care le puteți spune la supărare. Încercați să discutați cu partenerul tot ce vă deranjează.

Gemeni

Gemenii vor fi suprasolicitați cu treburile gospodărești. S-ar putea să fiți nevoiți să schimbați ceva la casă. În a doua parte a zilei, veți fi predispuși la ușoare accidentări. Tot pe parcursul zilei veți fi ușor melancolinici, iar asta s-ar putea să vă afecteze relația cu partenerul. 

Rac

Astăzi, Racii se bucură de noi oportunități la locul de muncă. Veți primi o sarcină suplimentară pe care o veți finaliza cu brio, iar asta va atrage atenția șefilor. Posibil chiar să primiți o primă.

Leu

Leii sunt ușor leneși, iar asta s-ar putea să le afecteze obiectivele pe care le au de atins. Astrele prezic că, astăzi, trebuie să fiți atenți la accidentele casnice. Totodată, încercați să găsiți un echilibru între viața de familie și serviciu. 

Fecioară

Astăzi, este o zi ideală pentru noi începuturi sau noi conexiuni. De multă vreme simțeață că aveți nevoie de un refresh, iar astăzi, este cea mai favorabilă zi. Aveți o ușoară teamă în privința aceasta, însă astrele spun că nu trebuie să aveți niciun fel de grijă. Sunteți sprijinite divin!

Balanță

Apar mici discuții la locul de muncă, iar asta s-ar putea să vă aducă o stare de neliniște. Spre a doua parte a zilei, veți avea moralul mai ridicat. Astăzi, nu este o zi bună pentru a începe noi afaceri.

Scorpion

S-ar putea să vă treziți într-o mare dilemă și efectiv, nu știți pe unde să o luați. Astrele vă încurajează nu să luați decizii pripite, mai ales că aveți acest obicei. Cel mai indicat este să vă urmăriți intuiția. 

Săgetător

Astăzi, este o zi magică pentru nativii singuri din zodia Săgetător. Se pare că ați fost loviți de săgeata lui Cupidon. Nu ați mai simțit de multă vreme atât de mulți fluturași în stomac. Pentru cei care sunt într-o relație, se pare că veți trece la următorul pas în ceea ce privește viața de cuplu. 

Capricorn

Capricornii se simt excelent, astăzi. Aveți multă energie și voie bună, iar asta este atât de vizibil încât îi molipsiți și pe ceilalți. Vin vești către dumneavoastră. Se pare că veți descoperi un secret, care vă va ocupa mintea o perioadă. 

Vărsător

Astrele vă recomandă să fiți mai darnici cu cei din jur. Până la urmă totul se întoarce mai devreme sau mai târziu, chiar dacă sub o altă formă. Posibil să participați la un eveniment social, unde veți fi în centrul atenției. 

Pești

Nativii din zodia Pești pot provoca conflicte în jurul lor. Astăzi, nu sunteți în cea mai bună formă, iar asta este vizibil. Sunteți iritați și deprimați, iar asta va atrage discuții lipsite de sens. Încercați să vă păstrați calmul. Nu vă irosiți inutil energia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel