Horoscop, miercuri, 23 iunie 2021: zodia care va pierde sume de bani

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay

Horoscop. De astăzi, Mercur nu mai este retrograd. De asemenea, avem un trigon între Soare și Jupiter.

Berbec

Vei observa o îmbunătățire clară în procesele mentale. Vei simți nevoia să te conectezi cu părinții sau cu persoanele cele mai dragi.

Taur

Te poți gândi să faci o cheltuială pentru o persoană apropiată. Știi că își dorește ceva, însă nu are resursele necesare în acest sens.

Gemeni

Ideile tale sunt apreciate astăzi. Trebuie doar să ai curaj să le transmiți, fie verbal, fie în scris. Nu ar strica să te și răsfeți puțin.

Rac

Simți apropierea Lunii Pline de joi. Indiferent de evenimentele din viața ta, vei fi destul de agitat și furios. Încearcă să nu găsești vinovați. 

Leu

Te cam saturi de promisiuni. Așa că le comunici prietenilor să aibă grijă când te includ în planurile lor. Vei fi mult mai suspicios. 

Fecioară

Aceasta este una din acele zile în care sfaturile celorlalți sunt în regulă. Ai putea accepta că și alții au dreptate din când în când.

Balanță

Cu cât vei munci mai mult, cu atât vei fi mai apreciat. Și acest fapt este valabil și la serviciu, dar și acasă.

Scorpion

Este posibil să te trezești cu facturi neplătite sau cu situații în care vei pierde sume mici de bani. Evită să dai sau să iei împrumuturi.

Săgetător

Ești prea atent la ce faci ceilalți și mai deloc la propria persoană. Te-ar ajuta enorm câteva clipe în care să te detașezi de ceilalți.

Capricorn

Luna plină de mâine se va petrece în semnul tău, deci este posibil să te simți obosit pe durata întregii zilei și să ai un somn neliniștit.

Vărsător

Orice sarcină îndeplinită în timp îți va aduce bucurie. Deci este foarte important cum îți vei prioritiza întregul program al zilei.

Pești

Partenerul una zice, alta face. Nu ar fi o problemă, dar îți faci programul în funcție de el și s-ar putea să apară amânări sau anulări, notează DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel