HOROSCOP: Zodia avertizată de Univers să aibă grijă MARE cu BANII. Nativii o pot păți săptămâna viitoare!

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bani, salariu
Bani, salariu

Astrologul Daniela Simulescu spune, în emisiunea sa Horoscop 19-25 aprilie 2021, că o zodie va avea probleme cu banii. 

„Prin prisma acestei săptămâni, voi chiar sunteți afectați. Marte, guvernatorul vostru, intră în Rac, e clar că vă potolește. Toată dinamica ultimei perioade se duce pe apa sâmbetei.

Dintr-o dată, nu mai sunteți în stare de nimic. Totul în jurul vostru se va mișca lent, în reluare. Mai avem și planetele în Taur...v-aș atrage atenția, pentru că și Mercur, și Uranus fac acea conjuncție cu Uranus, Soare.

Asta înseamnă să aveți grijă la zona financiară. Socotelile pe care le faceți nu prea se potrivesc. Deci, financiar, mare grijă ce faceți acolo, pentru că pot apărea cheltuieli neprevăzute. Iar cu Martele în Rac, nu prea o să vă convină ceva, vă ține pe loc.

Veți avea acea senzație că nu se întâmplă nimic bun. Lucrurile se întâmplă, însă nu în stilul vostru, dezvăluite de astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu.

Mai mult, nativii respectivei zodii vor avea probleme și în familie. Despre ce zodie este vorba, aflați pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel