Horoscop: zodia pe care să n-o trădezi, pentru că se va răzbuna pe tine de 10 ori mai rău

DCMedical Team |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Iată care sunt, potrivit lui Mihai Voropchievici, zodiile cu care trebuie să ai grijă când interacționezi, pentru că pot apărea destul de ușor tensiuni și probleme de comunicare.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 zodiile care au un mod mai dificil de a se comporta și care pot fi greu, chiar imposibil, de înțeles. 

Rac

Racii își schimbă dispoziție destul de repede. Și au și acea 'calitate' de a nu spune niciodată ce îi deranjează. Deși cele mai multe lucruri pe care le ține în ei sunt probleme familiale, cu greu se exteriorizează. Dacă te afli în compania unui Rac într-o astfel de pasă, trebuie să ghicești ce e în sufletul lor. Încearcă să îi înșelegi pasa, să îl ajuți să se detașeze de problema pe care o are, să lase în urmă ce îi provoacă depresia sau anxietatea.

Scorpion

Uneori, unii Scorpioni nu vor să fie înțeleși, vor să rămână îmbufnați. Sunt sensibiil, nu acceptă ca altul să le pătrundă în universul lor. Această toană poate fi o armură. Ca să nu fie atacați, atacă ei prin acest mister care îl învăluiei. Încercați cu un Scorpion să vi-l faceți prieten. Fiți siguri că o să vă sară în ajutor și va dori să vă apere de dușmani. Nu încercați nici măcar în joacă să căutați conflicte cu un Scorpion, pentru că răzbunarea lui este fantastică. Nu trăda un Scorpion pentru că te va trăda de 10 ori.

Pești

Și cu Peștii este complicat, pentru că niciodată nu spun ce gândesc. Sunt deosebit de secretoși. În plus, Peștii sunt o zodie duală - când ai impresia că i-ai prins, alunecă printre degete. Sunt niște creativi ieșiți din comun, au o multitudine de idei. Prin arta lor știu să câștige dragostea, când vine un Peștișor și se gudură pe lângă tine, sigur are nevoie de ceva. E viclean, dar asta nu înseamnă că nu poți să nu-l înțelegi.

Gemeni

Și Gemenii sunt o zodie duală, deci trec ușor de la o stare la alta. În prezența lor caută să te relaxezi, dacă vrei să se simtă bine. Un Geamăn nu trebuie urât, trebuie înțeles și poți face asta intrând în jocul lui.

Vărsător

Un Vărsător nu-și exprimă emoțiile, sunt inteligenți, dar au și ei ciudățenia lor: când i-ai oferit lucruri bune și te aștepți să îți mulțumească, dispare de lângă tine. Și Vărsătorul este un neînțeles. Drumul unui nativ în destin e foarte greu de înțeles. Nu știi ce cale alege în viață. E greu de anticipat. E omul viitorului, om care explodează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel