Iohannis: Avem aproape 15.000 de cazuri de COVID şi peste 330 de decese astăzi; este o catastrofă

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Președintele Klaus Iohannis. Foto: Administrația Prezidențială
Președintele Klaus Iohannis. Foto: Administrația Prezidențială

Președintele Klaus Iohannis a făcut o declarație de presă în care își exprimă îngrijorarea cu privire la numărul mare de decese și de infectări de astăzi. Bilanțul urmează să fie făcut public în scurt timp, însă se știe deja că sunt peste 330 de decese.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat foarte îngrijorat cu privire la creşterea numărului de decese și infectări din ultimele 24 de ore. De asemenea, s-a declarat îngrijorat de prețurile la electricitate și criza guvernamentală.

"Sunt foarte îngrijorat. Recunosc. Am primit datele de astăzi despre pandemie. Avem aproape 15.000 de cazuri. Din păcate, avem peste 330 de decese astăzi. Este o catastrofă. Preţurile la electricitate cresc în continuare. Avem nevoie de un guvern. Nu avem nevoie de acuzaţii reciproce, de abordări orgolioase, cinice. Avem nevoie de abordări mature şi trebuie să găsim o ecuaţie prin care se formează un guvern", a spus Iohannis.

Şeful statului participă, miercuri, la Summitul UE - Balcanii de Vest, care are loc în Slovenia, la Brdo. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel