Preotul Vasile Ioana povestește cum l-a vindecat Lumina Sfântă de boala gravă de care suferea

Preotul vindecat de o boală gravă   Sursa foto: Antena 3
Preotul vindecat de o boală gravă Sursa foto: Antena 3

Părintele Vasile Ioana, preotul paroh al Bisericii "Sfântul Nicolae Dintr-o Zi", a povestit depsre experiența pe care a trăit-o la Ierusalim, în Biserica Sfântului Mormânt, de unde a luat lumină în urmă cu mai mulţi ani.

Preotul Vasile Ioana afirmă că în urmă cu câțiva ani, când a fost la Ierusalim pentru a lua lumină, a trăit o minune. El a povestit la Antena 3 cum Lumina Sfântă l-a ajutat să scape de o afecţiune gravă. "Fiecare credincios vine cu lumânarea de acasă sau cumpără o lumânare de la biserică pentru a întâmpina miezul nopții cu lumânarea în mână, aşteptând lumina sfântă de la Ierusalim. Momentul venirii luminii sfinte este unul cu totul deosebit. Eram mai tânăr, eram diacon. Am venit cu lumânarea mea de acasă. Şi aveam o problemă la stomac, un ulcer duodenal. Şi mi s-a spus că lumina este nematerială, un timp. Am văzut şi eu lucrul acesta.

Stăteam cu emoție sub candelele de la Sfântul Mormânt şi am zis: 'Doamne, dacă trimiți această lumină, ajută-mă şi pe mine, vindecă-mă şi pe mine', pentru că fiecare dintre noi ne dorim să se întâmple ceva cu noi, personal.

Și atunci, în acel moment, a venit lumina sfântă, patriarhul Diodor a ieșit cu lumina sfântă. Am aprins şi eu lumânarea şi am băgat lumânarea prin veșmântul meu, iar veșmintele acestea sunt foarte inflamabile. Am băgat lumânarea aici la stomac. Lumânarea ardea, dar nu mă frigea.

Și-am zis: 'Doamne, vindecă-mă de ulcerul meu'. Și din acel moment niciodată nu m-a mai durut stomacul. M-am vindecat de ulcer acolo, în faţa mormântului sfânt.

Cu lacrimi în ochi m-am rugat lui Dumnezeu să mă ajute, că mă durea stomacul cumplit când slujeam, şi am văzut o minune pe care am trăit-o pe pielea mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta.

Şi acum, şi în fiecare clipă a vieții noastre, dacă-L avem pe Dumnezeu în fața noastră, gândindu-ne că el vindecă bolile, suferințele noastre, el ne mai dă ceva: curăță gunoiul din mintea noastră.

Prin spovedanie şi împărtășanie, El ni se oferă.

El nu a înviat doar pentru cei de atunci, ci pentru fiecare dintre noi. Dacă ar învia Hristos în fiecare dintre noi, lumea ar fi mai bună”, a spus el la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2022 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt50
YesMy - smt4.1.0