Problemele de sănătate nu le-au împiedicat să ajungă celebre și bogate. Vedete care trăiesc în durere

DCMedical Team |
Data publicării:

Sunt celebre, bogate și iubite de o lume întreagă, dar puțini știu dramele prin care aceste vedete trec, odată ce luminile refrectoarelor se sting. Johhny Depp e aproape orb, Lady Gaga trăiește în durere, iar Meryl Streep abia respiră.

Motivul pentru care Johnny Depp poartă ochelari de soare tot timpul

Multă lume crede că actorul poartă ochelarii de soare drept accesoriu, însă adevărul este destul de trist. Faimosul actor are mari probleme cu vederea.

Johnny Depp a dezvăluit într-un interviu pentru Rolling Stone că este "orb ca un liliac". "Totul este pur și simplu foarte, foarte încețoșat. Nu am avut niciodată o vedere bună", a spus el.

În vârstă de 58 de ani, marele actor spune că nu poate vedea cu ochiul stâng și cu cel drept poate vedea doar câțiva centimetri în  față.

Depp a fost nominalizat la 10 Globuri de Aur, câștigând unul pentru cel mai bun actor pentru Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street în 2007, și a fost nominalizat la trei premii Oscar pentru cel mai bun actor, printre alte distincții.

Lady Gaga trăiește în durere

Cântăreața, compozitoarea și actrița americană Lady Gaga a dezvăluit că suferă de fibromialgie, o afecțiune pe termen lung care poate provoca dureri la nivelul mușchilor și oaselor din tot corpul. "Îmi doresc să ajut la creșterea gradului de conștientizare și să conectez oamenii care o au", a scris pe Twitter după documentarul Gaga: Five Foot Two a fost lansat pe Netflix în 2017.

Pe lângă durerea generalizată, persoanele cu fibromialgie pot avea, de asemenea, o sensibilitate crescută la durere, oboseală și rigiditate musculară. Deși fibromialgia este dificil de tratat, medicamentele, terapia și schimbările în stilul de viață pot ajuta la ameliorarea unora dintre simptome.

Aflați mai multe detalii despre ce metode de tratament a încercat vedeta, dar și despre problema de sănătate cu care se confruntă Meryl Streep, care abia poate respira. 

Continuarea, pe Spectacola.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel