TOP 5 cele mai inteligente zodii: nu le poți păcăli

Adisa Codruț |
Data publicării:

Inteligența este una dintre cele mai frumoase trăsături.  Aceste cinci zodii sunt cele mai inteligente din horoscop. Se nasc genii creative și au un mod neobișnuit, inedit de a face lucrurile.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Un Scorpion este un observator rapid. Poate citi slăbiciunea cuiva în primele minute ale întâlnirii. Odată ce ți-a aflat punctul slab, restul conversației o folosește pentru a te manipula. 

Scorpionul nu este doar cel mai inteligent semn zodiacal, este și o zodie întunecată.

Deloc întâmplător, o persoană își poate modela comportamentul sau opinia după un nativ Scorpion. Foarte secretos și inteligent, un Scorpion știe bine să folosească informații despre ceilalți. 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

După Scorpioni, Fecioarele sunt imposibil de citit. În multe situații, Fecioarele o fac pe prostul cu un scop sau avantaj. Cu un guvernator ultra-priceput (Mercur), Fecioarele au răspuns la aproape orice! Dacă vrei să afli ultima veste sau bârfă despre cineva, o Fecioară este la curent cu toate știrile. Sunt semnele tipice ale Pământului care se interesează de tot ceea ce le înconjoară. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt timizi și ascunși, dar, pe de altă parte, pot fi excentrici și agresivi. Sunt adesea recunoscuți ca fiind intelectuali cu sete de cunoaște constantă. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Pe scurt, Gemenii sunt extrem de competenți! Nativii Gemeni sunt creativi și inteligenți. Gemenii sunt gemeni. Inutil de precizat că sunt actori geniali. Chiar dacă se întâmplă să nu știe ceva, nu îți vei da seama! Pe de o parte, sunt cei mai dulci și blânzi oameni. 

Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt născuți pentru a conduce lumea. Nu e de mirare de ce sunt cei mai deștepți oameni. Sunt oratori activi și inteligenți, care pot vedea dincolo de prejudecăți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel