Tot mai multe victime ale dentistului acuzat de viol depun mărturie. O femeie de 55 de ani este printre ele

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Cancerul ovarian
Cancerul ovarian

O nouă mărturie împotriva dentistului acuzat de viol a fost făcută publică. O femeie de 55 de ani vorbește despre experiența traumatizantă.

O femeie de 55 de ani este printre femeile victimele dentistului acuzat de viol. Ea spune ca și cea care a făcut prima reclamație, că a fost drogată și abuzată. „Anul trecut, nu mai știu exact când, iunie, iulie, am avut o lucrare, un pivot. Am sunat-o pe asistentă, mi-a spus că sunt în concediu, dar dacă e urgent să mă duc la cabinet, că e un medic. M-am dus acolo, primul lucru care m-a frapat a fost că a închis ușa, și-a aprins o țigară, m-a întrebat dacă fumez. I-am spus că fumez de obicei, dar nu atunci.

M-a pus pe scaun, am zis să nu fiu paranoică, dar mi-a pus mâna pe sân, se chinuia să scoată lucrarea ca pe un cui. Eu am 55 de ani, sunt o fire mai emotivă. Am simțit ceva cald, am dat să mă ridic și a zis să stau liniștită. Eram sub o anestezie foarte puternică, am fost amețită două zile.

M-am ridicat, el a venit în spatele meu să îmi facă masaj, că mi-a scăzut tensiunea. A zis să îmi dea ceva să beau. I-am spus să-mi deschidă ușa.

A insistat să beau o gură de suc. Am țipat lângă ușă. Tot zicea să-mi facă altă programare... mi-a deschis ușa, am coborât pe scări. Eram amețită, m-a întrebat o doamnă dacă mă simt bine, nu știu dacă i-am răspuns.

M-am așezat pe o bordură, treceau mașinile pe lângă mine. Un domn m-a întrebat dacă am nevoie de ajutor... nu știu cum am ajuns acasă. Prietena mea care stă la două uși, după ce i-am povestit, a zis să-l reclame. Nu m-ar fi crezut nimeni. Era cuvântul meu împotriva cuvântului lui.

El era un copil, chiar nu mă așteptam”, a povestit femeia la Realitatea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel