Tot mai multe victime ale dentistului acuzat de viol depun mărturie. O femeie de 55 de ani este printre ele

Adisa Codruț / 13 Martie 2021 / 19:18
Cancerul ovarian
Cancerul ovarian

O nouă mărturie împotriva dentistului acuzat de viol a fost făcută publică. O femeie de 55 de ani vorbește despre experiența traumatizantă.

O femeie de 55 de ani este printre femeile victimele dentistului acuzat de viol. Ea spune ca și cea care a făcut prima reclamație, că a fost drogată și abuzată. „Anul trecut, nu mai știu exact când, iunie, iulie, am avut o lucrare, un pivot. Am sunat-o pe asistentă, mi-a spus că sunt în concediu, dar dacă e urgent să mă duc la cabinet, că e un medic. M-am dus acolo, primul lucru care m-a frapat a fost că a închis ușa, și-a aprins o țigară, m-a întrebat dacă fumez. I-am spus că fumez de obicei, dar nu atunci.

M-a pus pe scaun, am zis să nu fiu paranoică, dar mi-a pus mâna pe sân, se chinuia să scoată lucrarea ca pe un cui. Eu am 55 de ani, sunt o fire mai emotivă. Am simțit ceva cald, am dat să mă ridic și a zis să stau liniștită. Eram sub o anestezie foarte puternică, am fost amețită două zile.

M-am ridicat, el a venit în spatele meu să îmi facă masaj, că mi-a scăzut tensiunea. A zis să îmi dea ceva să beau. I-am spus să-mi deschidă ușa.

A insistat să beau o gură de suc. Am țipat lângă ușă. Tot zicea să-mi facă altă programare... mi-a deschis ușa, am coborât pe scări. Eram amețită, m-a întrebat o doamnă dacă mă simt bine, nu știu dacă i-am răspuns.

M-am așezat pe o bordură, treceau mașinile pe lângă mine. Un domn m-a întrebat dacă am nevoie de ajutor... nu știu cum am ajuns acasă. Prietena mea care stă la două uși, după ce i-am povestit, a zis să-l reclame. Nu m-ar fi crezut nimeni. Era cuvântul meu împotriva cuvântului lui.

El era un copil, chiar nu mă așteptam”, a povestit femeia la Realitatea.

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy