Un italian şi-a tatuat pe braţ codul QR de pe certificatul de vaccinare

Adisa Codruț / 22 aug 2021 / 09:00
Imagine ilustrativă   Sursa foto: Pixabay
Imagine ilustrativă Sursa foto: Pixabay

Un italian și-a tatuat pe braț codul QR al certificatului de vaccianre. Iată ce l-a determinat pe tânăr să ia o astfle de decizie: 

Un student italian în vârstă de 22 de ani a decis să-şi tatueze pe braţ codul QR de pe certificatul sanitar care dovedeşte că este vaccinat împotriva COVID-19, arată surse citate de Agerpres. Tânărul care care locuieşte în Reggio Calabria, spune că acum, la intrarea într-un restaurant sau într-un cinematograf, va fi suficient să-şi ridice mâneca pentru a-şi arăta tatuajul de pe braţul stâng, pentru a dovedi că este vaccinat împotriva coronavirsului.

"Este destul de original, îmi place să fiu diferit", a declarat el pentru ziarul Corriere della Calabria, după ce fotografiile sale de pe Instagram şi TikTok l-au făcut o mică celebritate locală.

Părinţii săi, a explicat tânărul, au avut o reacţie mai puţin entuziastă. "M-au încurajat ... să fiu mai puţin impulsiv şi să mă gândesc puţin mai mult înainte de a acţiona", a explicat el.

Un videoclip postat pe TikTok de tatuatorul său Gabriele Pellerone îl arată pe Andrea Colonnetta pregătindu-se să intre într-un McDonald's şi ridicându-şi braţul pentru a-şi fotografia tatuajul.

Deși în filmuleț se poate vedea apoi un gardian la intrarea în restaurantul fast-food scanând fotografia, înregistrarea video se încheie brusc, fără să se ştie dacă această metodă neobişnuită i-a permis lui Andrea să intre în restaurant sau nu.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy