Vârstnici din State, recrutați pentru testarea unui vaccin anti-COVID-19

DCMedical Team / 22 apr 2020 / 09:43
Experimentele universitare arată că seniorii își amintesc lucrurile esențiale
Experimentele universitare arată că seniorii își amintesc lucrurile esențiale

Vârstnici din State sunt recrutați în studii care testează un vaccin împotriva COVID-19.

COVID-19, vaccin. Vârstnici din State sunt recrutați pentru studii clinice ale unui vaccin contra coronavirusului în Seattle, Atlanta și Bethesda. Experții speră ca un vaccin să fie disponibil publicului până anul viitor. Faza unuia dintre studiile în acest sens a început pe 16 martie și a implicat adulți de 18 până la 55 de ani la Kaiser Permanente Washington Health Research Institute din Seattle și Emory University din Atlanta, potrivit webmd. Cercetătorii extind studiile pentru a include 30 de adulți de 56-70 de ani și 30 de adulți de 71 ani și peste 71.

Adulții mai în vârstă care sunt acceptați în studii vor primi două doze ale vaccinului experimental la aproximativ o lună de distanță, și vor fi monitorizați circa un an. Compania de biotehnologie Moderna a dezvoltat vaccinul experimental, numit ARNm-1273. „Adulții vârstnici au un risc mai mare de a suferi complicații grave și au nevoie de spitalizare dacă dezvoltă o infecție cu COVID-19. Întrucât mulți adulți în vârstă nu dezvoltă un răspuns imunitar la fel de puternic la vaccinuri, este foarte important pentru noi să evaluăm acest candidat la vaccin și la adulți mai în vârstă", spune Evan Anderson, MD, investigatorul principal al studiului vaccinului de la Emory și profesor asociat de Medicină și Pediatrie la Școala de Medicină a Universității Emory.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy