ZODIILE care vor avea cel mai BUN început de an în 2022

Angela Sabău |
Data publicării:
Horoscop 2022   Foto: pixabay.com
Horoscop 2022 Foto: pixabay.com

Începutul anului 2022 va avea multe aspecte legate de statut și ambițiile din zona profesională, iar patru dintre semnele zodiacului vor avea un start puternic:

BERBEC / cei cu ascendent în BERBEC

În prima parte a lunii ianuarie, ţi se pare că eşti stăpânul lumii, că le poţi face pe toate, le poţi duce pe toate. Cu Marte în Săgetător, ai impresia că nu există limite pentru tine. Spiritul de aventură este uimitor.

Când te întorci la serviciu, eşti mai energic ca niciodată. În partea socială, cu prietenii, ai tot felul de iniţiative, de idei, ai energie, ai forţă, ai vitalitate.

E adevărat că în casa a 10-a vor mai fi câteva planete. Vor fi Venus retrogradă, Mercur pentru o bună bucată de timp şi Pluto.

Chiar dacă te arunci în toate direcţiile cu Marte în Săgetător, undeva la sfârşitul lunii, când intră în Capricorn, te vei aşeza. Permite-ţi, cel puţin primele trei săptămâni ale lunii ianuarie, să fii cât mai îndrăzneţ, cât mai tupeist, cât mai activ, cât mai curajos şi să îţi setezi nişte obiective pe care altă dată nu le-ai fi avut în vedere. Ai nevoie să te duci cât mai departe.

Pe urmă, spre finalul lunii ianuarie, este cazul să începi să te gândeşti: Sunt unde trebuie? Am construit autentic? Următorul nivel care va fi? 

SCORPION / cei cu ascendent în SCORPION

Bani, bani, bani! Guvernatorul vostru, Marte, se află în casa a 2-a, casa banilor, până pe data de 24 ianuarie. Pe urmă, va trece în Capricorn, în casa a 3-a, unde este şi Venus. Îţi aduc aminte că este şi Pluto acolo şi pentru o bună perioadă de timp, va fi şi Soarele. 

Deci, vorbim de bani, vorbim de investiţii, vorbim de multiplicarea banilor. O parte bună din voi va fi interesată de achiziţii fonduri, criptomonede, loterie, ce vreţi voi. Prima parte a lunii este despre cum faceţi bani, de unde faceţi bani, cum îi înmulţiţi.

S-ar putea, pe ici, pe colo, să aveţi şi nişte pierderi, dar trebuie să comunicaţi. Şi unde nu vă daţi seama, vor apărea persoane care să vă zică: "Da, am făcut investiţii acolo, da am pus banii la banca respectivă, că era dobânda mai mare". Trebuie doar să spuneţi, să comunicaţi. Nu ţineţi în voi, cum sunteţi foarte închistaţi.

Luna ianuarie este bună pentru a cere un salariu mai mare, pentru a renegocia, pentru a cere o primă. Vă ştiţi valoarea, ştiţi ce puteţi şi vreţi să luptaţi, să trageţi cât mai mult.

Mergeţi înainte, fiţi puternici, fiţi destul de îndrăzneţi. 

Citește continuarea pe Aastrosens și aflămcare sunt celelalte zodii care vor avea un început de an extraordinar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel