3 zodii care vor avea o zi grea azi, 10 septembrie 2021

Angela Sabău |
Data publicării:
Furie Foto: Pixabay
Furie Foto: Pixabay

Trei zodii vor spune că au avut o zi grea azi și asta, probabil, datorită faptului că Luna se afla în Scorpion pe 10 septembrie 2021.

În timp ce această lună Scorpion este magnetică pentru unii, altora le sabotează planurile. S-ar putea să vă treziți că v-ați lăsat pradă mai multor impulsuri în ultimul timp sau să aveți o probleme în ceea ce privește răbdarea. Acest lucru vă poate conduce la diferite necazuri sau cel puțin argumente nedorite și o comunicare slabă.

Odată cu combinația lui Venus în Scorpion, semneleafectate vor avea tendințe de gelozie, vor începe să simtă nemulțumire față de viața pe care o duc acum. Acest lucru poate duce la unele căderi într-o criză emoțională profundă, inevitabilă.

Acesta poate fi, de asemenea, un semn de precauție pentru infidelitate sau probabilitatea de a sacrifica lucruri în care ați investit pe termen lung.

Între timp, Luna din Scorpion este pătrar cu Saturn (în Vărsător), care aduce unora nenorociri în loc de mari succese în relații și dragoste. Toată această combinație ar putea face ca mulți să aibă o zi de vineri dură.

Iată care sunt zodiile care vor putea avea de suferit azi:

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Vinerea aceasta va fi sub presiune. Această zi pare grozavă pentru tine, dar menținerea la curent cu câteva teme din preajma zilei tale te va ajuta să treci peste această zi fără să simți (prea mult).

Fecioarele, au stabilit o imagine nerealistă cu privire la cine ar trebui să fie ele. S-ar putea să fie geloase pe alte persoane despre care simt că se descurcă mai bine decât eleși de multe ori se pui împotriva judecății lor.

Astrologii le recomandă să aibă mai multă răbdare, s-și reducă un pic slăbiciunea. Nu poți prospera când ești crud cu tine însuți.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța, astăzi va simți o luptă constantă, făcând din aceastăzi de vineri o zi foarte grea și pentru ea. În acest moment s-ar putea să simțiți ca și cum toată lumea ar lucra împotriva lor. Nu sunt capabile să aibă încredere în nimeni și nimic.

Comunicarea este dificilă, cuvintele ies ca niște cuțite și îngreunează situația. Vă simțiți atacat mereu și transmiteți ostilitate.

Un pic de timp departe de ceilalți și mai mult pe cont propriu pentru a-și domoli gândurile, probabil ar face minuni. Dacă scapă un țipăt, vor elibera toată furia și frustrarea pe care le au în aceste zile.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii, se îndreaptă spre o zi grea cu deciziile impulsive pe care s-ar putea să fie ispitiți să le ia. Există ceva care îi îndeamnă să se abată de la calea lor. S-ar putea să se înterbe dacă aceasta este ceea ce vor ei cu adevărat, sau ceva încearcă doar să-i distragă de la obiectivele lor reale. Judecata lor ar putea avea de suferit azi.  Nu este înțelept să acționeze sub puterea impulsului astăzi. Unele dintre aceste dorințe pe care încep să le simtă pot fi doar niște mofturi de moment. Nu sunt adevărate sau benefice pentru ei. Pot f doar niște capcane în care vor cădea și se vor „răni”, făcându-i să sufere și pe cei din jur. O mulțime de conexiuni pe termen lung ar putea fi în pericol în această vineri dacă nu se vor gândi la acțiunile lor. Pot provoca daune ireparabile și pot ajunge să se izoleze de oamenii care îi cunosc cel mai bine, într-un moment de furie, potrivit yourtango.com.

Înainte de a acționa, ar trebui să se asigure că se gândesc la toate posibilitățile ce vor urma, nu doar la cele de moment. Sunt prea inteligenți pentru a lăsa o cădere de moment a unei bune judecăți, să descopere angajamentele pentru care au lucrat atât de mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel