Cum se menține în formă Adi Nartea, protagonistul serialului „Vlad”: "Totul constă în autodisciplină"

Adisa Codruț |
Data publicării:
Adi Nartea
Adi Nartea

Adi Nartea, protagonistul serialului „Vlad” a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

Adi Nartea este actorul principal din fenomenalul serial “Vlad”. Acesta este primul rol de asemenea calibru din cariera sa, mai ales că și-a construit aparițiile publice după ce a făcut volei de performanță tot liceul, a încercat doi ani la rând să devină ofițer SRI, pentru ca ulterior să intre la facultatea de Psiho-Pedagogie și ulterior la Drept.

Adi Nartea vine din Brașov, a copilărit între Porumbacu de Jos și Avrig, a început să facă modelling dintr-o întâmplare. Acum, acesta a devenit extrem de apreciat, după rolul principal din serialul Vlad. 

Actorul petrece foarte mult timp pe platoul de filmare, așa că toată lume se întreabă cum reușește să se mențină în formă.  Recent, Adi Nartea a povestit, în exclusivitate pentru Spectacola cum să își păstrează fizicul de invidiat.

 

"Reușeșc să mă mențin în formă cu treabă. Când flmez, pot să îmi programez foarte bine mâncatul, ceea ce este foarte important.”

Citește continuarea pe Spectacola și aflăce secrete are actorul pentru a se menține în formă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel