Cunoscută influenceriță, moartă la doar 27 de ani. Aceasta suferea de depresie

DCMedical Team |
Data publicării:
Deces
Deces

Influencerița de 27 de ani, care se lupta de ceva timp cu depresia, s-a sinucis. Era un model pentru comunitatea ei de pe rețelele de socializare. 

Lee MacMillan, în vârstă de 27 de ani, este o cunoscută influenceriță. Împreună cu fostul ei iubit, au creat o comunitate imensă pe Instagram, acolo unde erau urmăriți de peste 70 de mii de oameni.

Anunțul că Lee și-a luat viața a fost postat chiar pe pagina de Insta @maxandlee. Lee Macmillan a devenit super cunoscută datorită călătoriilor ei cu rulota împreună cu fostul partener, Max Bidstrup și câinele lor Occy. 

„După ce am trăit o viață extraordinară și am purtat o luptă curajoasă cu depresia, inimile noastre sunt zdrobite să vă anunțe că Lee și-a luat viața vineri. Ea a fost...”

Citește continuarea pe Spectacola.ro 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel