Dietă de vedetă. Cum se menține Andreea Antonescu într-o formă fizică de invidiat la cei 39 de ani ai săi: „Consider că ești ceea ce mănânci”

Angela Sabău |
Data publicării:
Amdreea Antonescu   Foto: Instagram
Amdreea Antonescu Foto: Instagram

Andreea Antonescu se poate lăuda cu o siluetă de vis. Vedeta arată impecabil la cei 39 de ani ai săi și spune că totul se datorează unui stil de viață sănătos. 

Andreea Anotnescu se bucură de un succes imens pe plan muzical încă de la o vârstă fragedă. Vedeta și-a obișnuit deja fanii cu aparițiile ei incendiare și timpul pare că a stat în loc pentru ea. Are doar 47 de kilograme și spune că este foarte atentă la regimul ei și face mult sport. Aceasta a dezvăluit la ce alimente a renunțat de dragul siluetei. 

Andreea Antonescu a vorbit și despre operațiile sale estetice. Vedeta spune că nu este împotriva lor atâta timp cât dorința este a ei și nu a persoanelor din jur. 

„Întotdeauna am fost de acord cu intervențiile estetice, atât timp cât ne fac să ne simțim mai bine în pielea noastră, dar bineînțeles cu anumită limită, nefiind vreodată de acord cu retușurile care ne-au fost sugerate de ceilalți (iubiți, soți, amanți). Voi apela la orice gen de retușuri care mă vor face să fiu bine cu mine”, a mai spus ea pentru sursa citată. 

Iată care este secretul care o ajută să își mențină forma fizică de invidiat.

„Nu mai am 42 kg, am 47 și mi s-a recomandat să nu mai slăbesc. Dar, am ajuns de data aceasta la silueta pe care o am prin muncă, sacrificii și un stil de viață sănătos!”

Citește continuarea pe Spectacola și află la ce alimente a rneunțat artista, de dragul siluetei. De asemenea, poți afla de ce a făcut citostatice în copiărie.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel