Horoscop 10 august 2021: o zodie are probleme financiare, o alta, probleme de sănătate

DCMedical Team |
Data publicării:
Lefter, fără bani. Foto: Pixabay
Lefter, fără bani. Foto: Pixabay

Este o zi un pic complicată pentru toată lumea, avem sentimentul că suntem fragili sau depindem prea mult de ceilalţi, dar lucrurile se rezolvă curând.

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte. Potrivit ei, astăzi este o zi în care este subliniat spiritul practic, trebuie să avem ritm, viteză, să fim implicaţi şi să rezolvăm lucrurile.

Iată previziunile Cameliei Pătrășcanu pentru fiecare zodie:

Berbec

Pentru Berbeci multă muncă astăzi, nu singuri ci ajutaţi. Trebuie să mobilizeze oamenii şi asta înseamnă să ştie să vorbească, dar să dea şi exemplul personal.

Taur 

Taurii trebuie să fie mai ingenioşi şi mai creativi. Să iasă din manuale şi să îndrăznească să rezolve lucrurile în propriul lor stil. 

Gemeni 

Pentru Gemeni, nesiguranţă şi nelinişte. Atenţie şi la sănătate dar şi discuţii în casă şi tot felul de comentarii. Nu ştiu cum să împace pe toată lumea.

Rac 

Pentru Raci, drumuri obositoare, stau pe la ghişee sau au nevoie de nişte acte oficiale. Sunt destul de obositoare aceste demersuri. Dacă nu rezolve azi să lase şi pe săptămâna viitoare, pentru că sunt mai bune aspectele.

Leu 

Pentru Lei probleme financiare, cheltuieli încă de la începutul zilei, din cauza altora cumva sau când trebuie să facă o cheltuială sunt forţaţi.

Fecioară 

Pentru Fecioare iritări şi nelinişti, unele chiar au trac sau teamă fie de o situaţie, fie de o persoană. În tot cazul, e ceva important şi îşi găsesc curajul zilele următoare.

Balanţă 

Pentru Balanţe, atenţie la sănătate, nu prea sunt în chef. Sunt plictisite şi au sentimentul că sunt prea mult exploatate. Sau au făcut o promisiune şi nu prea au chef de ea.

Scorpion 

Pentru Scorpioni, relaţiile amicale sunt afectate astăzi. Pot avea sentimentul că sunt exploataţi sau traşi pe sfoară. Oră că cineva nu face ce-a promis. Pot fi un pic dezamăgiţi, dar o să vadă lucrurile în altă lumină mai târziu.   

Săgetător 

Săgetătorii trebuie să urmeze nişte sfaturi sau îndrumări, au chiar nişte avertizări, fie date de şefi fie date de nişte specialişti. Li se pune în vedere că dacă nu fac într-un anumit fel lucrurile nu ies bine, aşa că trebuie să asculte şi să se disciplineze.

Capricorn 

Capricornii lucrează cu multe acte astăzi, profesionale. Poate aşteaptă o adeverinţă sau luptă pentru un act şi trebuie să fie insistenţi. 

Vărsător 

Vărsătorii sunt foarte atenţi la colaboratori sau parteneri. Poate că depind de serviciile cuiva sau vor să determine, să mobilizeze sau să inspire pe cineva să facă treaba. Abia spre seară însă lucrurile se îndreaptă.

Peşti 

Peştii pot avea o zi cu multe întâlniri sau o discuţie cu cineva foarte important pentru ei. Nu debutează foarte bine sau au teamă la început de zi, dar spre seară lucrurile se calmează şi e bine ca întîlnirea să aibă loc în partea a doua a zilei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel