Lifestyle
Pagina 446

Cât zahăr ar trebuie să mănânci, de fapt? Zahărul are o proastă reputație când vine vorba de sănătate. El se găsește sub două forme: forma naturală și cea prelucrată. Partea proastă e, evident, forma prelucrată, pe care o găsim adăugată în foarte multe produse alimentare...

Scris de: Dana Lascu       24 oct 2018, 21:21

Să găsești păr pe perie este ceva normal. Dar dacă începi să vezi o cantitate neobișnuită de păr căzut, poate fi un motiv de îngrijorare.  

Scris de: Cătălina Burghelea       24 oct 2018, 15:32

Lupta pe care o dai în fiecare dimineață atunci când vrei să te dai jos din pat ar putea fi urmările unei afecțiuni - "dysania", și nu lenea (și poate chiar să fie un semn al depresiei).

Scris de: Cătălina Burghelea       24 oct 2018, 13:47

Vei fi surprins să afli cât de multe beneficii aduc semințele sănătoase în dieta ta. Semințele conțin o multitudine de nutrienți și grăsimi sănătoase, pe care trebuie să le consumi zilnic.

Scris de: Cătălina Burghelea       24 oct 2018, 13:07

Este știut faptul că fructele și legumele organice sunt mai scumpe față de cele din comerț. Studii noi sugerează că mâncatul lor ar putea preveni cancerul.  

Scris de: Cătălina Burghelea       24 oct 2018, 11:35

Jogging-ul este o modalitate excelentă de a te menține în formă și de a trăi mai mult. Dovezile științifice au confirmat faptul că reduce riscul bolilor cardiovasculare, diabetul, obezitatea, hipertensiunea, depresia și anxietatea. Totodată, sporește rezistența și productivitatea. Deci,...

Scris de: Cătălina Burghelea       24 oct 2018, 09:35

Apa de la robinet ar putea fi mai sigură pentru consum. Limitele maxime admise pentru bacteriile dăunătoare și pentru unii poluanți periculoși cum este plumbul vor fi reduse la jumătate. Vor fi monitorizate mai atent bacteriile dăunătoare și nivelurile de microplastice.

Scris de: Cătălina Burghelea       24 oct 2018, 08:17

Un sfert dintre aditivii alimentari autorizaţi în produsele alimentare comercializate în Europa trebuie să fie interzişi din cauza ''riscurilor'' pe care le prezintă asupra sănătăţii, conform unei compilaţii a rezultatelor studiilor, publicată marţi de grupul francez pentru apărarea...

Scris de: Sebastian Florea       23 oct 2018, 19:50

Fumat, cum faci față tentației după ce arunci țigările. Beneficiile pentru sănătate ale renunțării la fumat sunt reale și foarte bine documentate științific. Dar mulți oameni care au renunțat sau vor să renunțe se tem de „poftele” cărora vor trebuie să le facă față când aruncă...

Scris de: Dana Lascu       23 oct 2018, 17:28

Micul dejun, cele mai sănătoase alegeri. Să renunți peste micul dejun este o mare greșeală, în egală măsură pentru edulți și copii. Experții în nutriție de la FDA au compus chiar un mic ghid care să vă ajute să faceți alegeri sănătoase pentru prima masă a zilei. Iată care sunt...

Scris de: Dana Lascu       23 oct 2018, 16:24

Prof.dr. Dan Mircea Enescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale și președintele Societății de Arsuri a Asociației Chirurgilor Plasticieni din România vorbește, în exclusivitate, la Interviurile DC MEDICAL, astăzi, de la ora 12.00, despre politicile și direcțiile stabilite...

Scris de: Dana Lascu       23 oct 2018, 11:27

Punctele negre sunt pete decolorate de piele care pot apărea pe față, umeri, brațe sau spate și pot fi în nuanțe de roșu, maro sau gri. Aceste pete apar din cauza suprasolicitării melaninei - pigmentul responsabil pentru culoarea pielii. Deși aceste pete pot varia ca mărime, există un...

Scris de: Cătălina Burghelea       23 oct 2018, 09:47

Gustul și aroma unei cafele sunt divine. Pentru mulți dintre noi, este “motorul” care ne trezește dimineața. Pe lângă calitatea gustului, cafeaua face bine pentru organism, dacă este consumată cu moderație.  

Scris de: Cătălina Burghelea       23 oct 2018, 08:16

Dietă, sfaturi incredibile: numărul de calorii mâncate trebuie să fie mai mic decât numărul de calorii consumate de organism ca să slăbești, asta știe toată lumea. Dar sunt și alte tertipuri care te pot ajuta să scapi de kilogramele în plus. Iată care sunt acestea: 

23 oct 2018, 00:14

Stres și anxietate, cum scapi de ele. Experții de la American Heart Association au alcătuit o listă cu tertipuri pe care le poți folosi ca să îți schimbi starea de spirit și să te relaxezi. Iată care sunt sfaturile lor:

Scris de: Dana Lascu       22 oct 2018, 23:48

Transpirație și respirație urât mirositoare: În cazuri rare, mirosul corporal neplăcut sau respirația urât mirositoare sunt simptome ale unor boli. În cele mai multe cazuri, totuși, este perfect normal și cele două inconveniente pot fi rezolvate.

Scris de: Dana Lascu       22 oct 2018, 21:26

De ce te îngrași după dietă, a fost descoperit vinovatul. Dilema cu care se confruntă multe persoane - cine de face vinovat de kilogramele puse la loc - are acum un răspuns. 

Scris de: Dana Lascu       22 oct 2018, 18:01

Fructul dulce tropical oferă o cantitate mare de potasiu, 422 mg. Și este un lucru bun, pentru că aproape fiecare parte a corpului are nevoie de el, de la inimă, rinichi, până la mușchi și nervi. Partea bună este că, dacă nu ești fan babane, le poți înlocui cu o mulțime de alimente...

Scris de: Cătălina Burghelea       22 oct 2018, 15:42

Dovleacul este o legumă de sezon, care poate fi folosită ca felinar de Halloween, dar și la prepararea unor rețete super delicioase: plăcinte, creme, prăjituri etc.

Scris de: Cătălina Burghelea       22 oct 2018, 12:19

Iubit de majoritatea copiilor, micul dejun este o sursă benefică de vitamine și minerale, fiind cea mai importantă masă a zilei.  

Scris de: Cătălina Burghelea       22 oct 2018, 10:10

Meghan Markle, ducesă de Sussex, a început să facă yoga cu mama ei, instructor de yoga, la vârsta de 7 ani. Dar acum, pentru că așteaptă un copil, face un tip diferit de mișcări care necesită trezirea înainte de răsăritul soarelui.  

Scris de: Cătălina Burghelea       22 oct 2018, 09:40

Cu excepția cazului în care ai trăit, în ultimii cinci ani, fără internet...Altfel, știi că o dietă bogată în proteină este foarte importantă pentru organism. Este esențială pentru sănătatea ta generală, pentru construirea și menținerea unui tonus muscular bun și te poate...

Scris de: Cătălina Burghelea       21 oct 2018, 21:58

Accidentul vascular cerebral (AVC) a devenit una dintre cele mai importante cauze de mortalitate și de invaliditate în societatea modernă. 

Scris de: Val Vâlcu       20 oct 2018, 09:39

Migrena, ce o declanșează. Este o durere de cap care poate fi atât de are și de sâcâitoare încât vă împiedică să faceți lucrurile pe care le făceați normal în fiecare zi.

Scris de: Dana Lascu       21 oct 2018, 14:01

Îmbătrânești frumos, sfaturi pentru sănătate: Mulți factori influențează modul în care îmbătrânim, de la alegeri alimentare pe care le facem și în funcție de cât de activi fizic suntem, până la ce analize preventive facem și cum gestionăm factorii...

Scris de: Dana Lascu       20 oct 2018, 14:00

Sport la vârsta a doua sau a treia. Nu e niciodată prea târziu să te apuci, spun cardiologii! Ba din contra, uite ce beneficii aduce pentru sănătate:

20 oct 2018, 12:11

Da, există alimente grase dar sănătoase. Dietele de obicei presupun eliminarea a tot ce e gras, dar există grăsimi care sunt „sănătoase” și pe care organismul le poate folosi, în procesele sale, cu ușurință. Iată care sunt acestea.

Scris de: Dana Lascu       20 oct 2018, 10:31

Ce se întâmplă cu cei care se comportă egoist și nu fac niciun fel de sacrificiu pentru ceilalți? Potrivit unui studiu interdisciplinar realizat de cercetătorii de la Universitatea din Stockholm, oamenii altruiști tind să aibă mai mulți copii și să primească salarii mai mari,...

Scris de: Cătălina Burghelea       19 oct 2018, 19:35

Acneea la adulți, ce probleme de sănătate ascunde: Acneea este adesea privită ca fiind o aecțiune a tinerilor și adolescenților – a fiind un simptom al tranziției de la copilărie la maturitate. Doar că, acnee au și adulții. Iată ce probleme de sănătate ascunde: 

Scris de: Dana Lascu       19 oct 2018, 14:48

Aerobic, efecte de tratament antidepresiv. O analiză a mai multor studii clinice controlate randomizate arată că exercițiul aerobic supravegheat are efecte mari de tratament antidepresiv pentru pacienții cu depresie majoră.

Scris de: Dana Lascu       19 oct 2018, 14:03

Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel