Simboluri care aduc norocul în 2022. Ce ar fi bine să ai în casă

Adisa Codruț |
Data publicării:
Barcă cu pânze, simbol al norocului  FOTO: pexels.com
Barcă cu pânze, simbol al norocului FOTO: pexels.com

Sunt câteva simboluri care aduc noroc și prosperitate în fiecare casă. Experții Feng Shui ne spun care sunt.

Simbolurile care aduc noroc și prosperitate în casă sunt de preferat ca obiecte de decor interior. Experții Feng Shui spun că dacă doreşti să aduci puţină energie bună şi noroc în locuinţa sau biroul tău, alege una sau două dintre elementele de mai jos. Însă, nu prea multe simboluri deoarece are efect total opus.

Simboluri norocoase:

* Buddha care râde - În cultura chineză, Buddha care râde este un simbol binecunoscut care poate aduce noroc, fericire și bogăție în viața cuiva. Există multe versiuni diferite. De exemplu, dacă doreşti noroc la bani, poți alege una care ține sau stă pe o grămadă de aur.

* pisica norocoasă - pisica lui Maneki Neko, originară din Japonia, este unul dintre cele mai utilizate simboluri de bogăție. Se crede că acest simbol atrage noroc și, de asemenea, un magnet pentru bani. Are multe nume precum pisică norocoasă, pisică de bani, pisică de avere și este poziționată de obicei la intrarea în magazine. Palma ridicată a pisicii arată o acțiune primitoare care semnifică invitarea norocului financiar în magazine. Există diferite culori și modele de design ale unei pisici norocoase cu semnificații diferite. 

* barca cu pânze - simbol al norocului - Nava bogăției este un decor comun în birourile afaceriştilor chinezi. Ei credeau că poate ajuta la creșterea și multiplicarea bogăției și deschiderea oportunităților. De obicei, este umplut cu articole precum lingouri de aur, pietre prețioase, monede și orice înseamnă bani.

Mai multe puteți citi pe ASTROSENS.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel