Soluția minune pentru păr. Aplici 20 de mililitri, timp de 8 secunde

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
solutia minune pentru par - FOTO: Freepick
solutia minune pentru par - FOTO: Freepick

Soluția minune pentru păr poate fi aplicată ori de câte ori este cazul. 

Apa lamelară este noua soluție minune pentru păr. Poate fi folosită pentru orice tip de păr, iar efectele sunt uimitoare. Sorin Stratulat, hairstylist a explicat la emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV cum se poate folosi balsamul cu tehnologie lamerală și cum ajută la întreținerea părului. 

”Balsamul cu tehnologie lamelară este ceva super hot în această perioadă. Este un nou tip de îngrijire pe care îl poți folosi pentru păr, indiferent de tipul de păr pe care îl ai, de la blond, creț, decolorat, permanentat. Este o tehnologie nouă. Are o formă lichidă, ceea ce este extraordinar. Ne ajută să distribuim uniform acest tip de produs pe păr și nu încarcă părul.

Este foarte lejer pentru firul de păr. Elimini supraîncărcarea firului de păr. Este apă lamelară. Este ca un bandaj lichid pe care îl punem pe firul de păr. Merge pe firul de păr, identifică zonele sensibile și se depune exact unde este nevoie.

Când clătești, tot ce este în exces, se va clăti. Apoi se tapetează părul cu un prosop pentru a elimina excesul de apă. După aceea se aplică apa lamelară sau balsamul lichid. Se aplică pe părul umed. este important să nu existe un exces de apă pentru a nu dilua produsul. Se aplică 20 de ml pe păr. În 8 secunde a lucrat. Tot ce trebuie să faci este să descurci părul. Este extraordinar. Vara, este un produs extraordinar pe care îl poți folosi. După cele 8 secunde, clătești ca să ajungă peste tot în zonele sensibilizate, vârfurile au o problemă, după care clătești părul și continui cu rutina ta de îngrijire”, a explicat Sorin Stratulat. 

Vezi și: Piperul roz, efect anticancer. Atenție! Poate provoca iritații și alergii

Îngrijire în profunzime

Deoarece furnizează ingrediente hidratante și hrănitoare în anumite zone de pe fiecare șuviță, apa lamelară este deosebit de utilă pentru părul uscat și deteriorat, indiferent dacă aceste daune provin de la tratamente de culoare sau termice.

”Este o îngrijire complementară. Pur și simplu poți să scoți balsamul sau masca de păr și poți alterna. Te va ajuta să hidratezi foarte bine părul, să se descurce foarte ușor, nu va fi deloc încărcat.

Este util pentru păr natural, păr creț, ondulat, frizat, scurt, orice tip de păr vei avea, acest tip de îngrijire pe bază de apă lamelară ți se va potrivi. Se poate folosi pe tot parcursul anului”, a mai explicat sursa citată. 

Vezi și: Sucurile de fructe, periculoase. Georgiana Benea: Avem foarte multe calorii, mai multe calorii decât fructul

20 de lucruri despre căderea părului. Care e cauza: Șampoanele care promit minuni nu fac minuni

1. Ambele sexe pot experimenta căderea părului, principala cauză crezându-se a fi acțiunea unui hormon derivat de testosteron la nivelul foliculului pilos.

2. Este mai frecventă la bărbați, care suferă de calviție temporală și la nivelul vertexului (vârful capului), progresivă, de regulă ireversibilă.

3. Componenta genetică este extrem de importantă: alopecia se transmite îndeosebi pe linie paternă.

4. Părul care cade rapid are de regulă cauze hormonale, de stress, iatrogene (spre exemplu chimioterapia). Părul care cade în timp îndelungat are cauză genetică.

5. Nu există niciun supliment care să stopeze căderea părului sau să determine apariția firelor noi. Majoritatea tratamentelor promovate peste tot, vitaminele, mineralele de administrat pe cale orală nu au niciun efect demonstrat. Fără o carență certă documentată de medic, suplimentele nu au nicio valoare.

6. O alimentație echilibrată, cu odihnă, hidratare orală, exerciții fizice regulate contează în menținerea unei stări de sănătate generale, implicit la nivelul părului.

7. Situațiile deosebit de stresante pot declanșa alopecii de traumă, aerate (goluri), chiar totale.

8. Singurele tratamente eficiente sunt minoxidilul, blocanții de 5-alfa-reductază, unele raze laser speciale.

9. Pieptenele sau casca cu laser au aprobare FDA și ar trebui folosite zilnic sau o dată la două zile, în ședințe de 15 minute, pe toată suprafața scalpului. Rezultatele pot varia și nu reprezintă o terapie foarte eficientă.

Citește mai departe AICI

Cât de des îți speli părul și ce probleme de sănătate vei avea dacă o faci mai des. Avertismentul specialiștilor

Să faci duș în fiecare zi sau chiar de mai multe ori pe zi când e caniculă, poate fi o rutină complet normală pentru multe persoane, dar sunt unele care preferă să își spele părul la fel de des. 

La prima vedere, folosirea zilnică a șamponului pare normală, nu-i așa? Cu atât mai mult cu cât multe reclame pe care le vezi la TV exact asta îți spun. Dar ce se întâmplă mai exact atunci când îți speli părul în fiecare zi?

Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel