ZODIAC: 5 zodii care au MARI probleme cu FURIA. Nu se pot controla când se enervează

Dana Lascu |
Data publicării:
Furie Foto: Pixabay
Furie Foto: Pixabay

ZODIAC: Cu toții ne enervăm din când în când, dar nu toți ne manifestăm furia precum proverbialul taur care vede roșu în față. Următoarele zodii fac foarte urât când se enervează și au probleme cu controlul acceselor de furie: 

ZODIAC: Există oameni care au probleme mari cu furia. Pot izbucni fără a avea un motiv întemeiat și sunt mereu furioși, de parcă asta e starea lor naturală. 
Este greu să porți o conversație rațională cu ei mai ales când ceva nu le convine și ceea ce este și mai problematic e că reușesc să transforme orice discuție, oricât de constructivă ar fi ea, într-un război pe față. 

Iată cele cinci zodii care au probleme de furie, conform astrologiei:

1) Berbec

Berbecii, prin natura firii lor, au probleme uriașe de furie. Ei se enervează chiar și pentru lucruri minore și mânia lor nu dispare ușor, ci poate dura și ani de zile. Au tendința de a ține ranchiună și furia lor crește cu timpul, și odată cu ea și dorința lor de răzbunare. Berbecii nu uită cu ușurință lucrurile cre i-au deranjat și ajung mereu să te taxeze, când ți-e lume mai dragă, pentru ceva ce tu poate că ai și uitat. Dacă e intră n cap că le-ai greșit, se vor răzbuna cu siguranță. 

Citește și: Furia ne îmbolnăvește mai rău decât tristețea. Cum îi afectează pe bătrâni

2) Scorpion

Personalitatea Scorpionului este definiția aproape ruptă din dicționar a furiei. Pluto și Marte sunt planetele guvernante ale Scorpionului, așa că nu ar trebui să vă mire că au astfel de probleme. Aceste planete guvernante îl fac pe Scorpionul impulsiv, oarecum răutăcios și ranchiunos, dar și să se poate foarte dur cu cei din jurul lui. Scorpionul se pricepe să-și distrugă inamicii – cei pe care-i consideră el ca fiind inamici chiar dacă e posibil ca „victima” să fie tota nevinovată - precum și să îi găsească pe cei care îl vorbesc pe la spate și să-i rănească. Are instinct bun de vânător. Nu țin cont de pericol când sunt furioși, pur și simplu erup și lovesc cu o totală lipsă de tact. 

Citește și: 4 Mituri despre furie pe care nu ar trebui să le crezi niciodată

3) Vărsător

Vărsătorii pot avea mari probleme cu furia, deși de obicei nu izbucnesc fără a avea un motiv întemeiat. E greu să-i enervezi, dar când asta se întâmplă, izbucnesc într-un mod înfricoșător. Furia lor este ceva ce nu ai vrea să vezi niciodată în viață și dacă scapi nevătămat a doua oară nu-i mai greșești. 

Citește și: Creier: suprimă actul de răzbunare? Zonele active când suntem furioși

4) Fecioară

Furia Fecioarelor este proverbială. Ele atacă dacă lucrurile nu merg așa cum au decis ele că trebuie să meargă, nu suportă ca autoritatea să le fie contestată. Fecioarele cred în dictatură și că li se cuvine obediența, iar atunci când asta nu se întâmplă, pur și simplu explodează. Furia Fecioarelor nu are limite și adesea uită cine stă în fața lor atunci când sunt enervate. Taie în carne vie fără să ezite. 

Citește și: Managementul furiei: 10 sfaturi pentru a-ți tempera nervii

5) Balanța

Balanțe sunt dulci și drăguțe, până la proba contrarie. Problemele lor de furie apar, de regulă, atunci când văd că se întâmplă ceva în neregulă. Balanțele au o toleranță zero față de nedreptate și pentru ele, valorile morale sunt mai presus de orice. De asemenea, Balanțele au un mare respect de sine, sunt foarte orgolioase și pot merge până în pânzele alba ca el să nu le fie afectat. Se spune despre Balanțe că se enervează rar, dar bine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel