Zodiacul defectelor. Ce nu știi despre fiecare semn zodiacal

Adisa Codruț |
Data publicării:
O narcisistă sau un narcisist nu vor remarca niciodată ce defecte au
O narcisistă sau un narcisist nu vor remarca niciodată ce defecte au

Zodiacul defectelor. Toate semnele zodiacale au defecte, iar unele trebuie aduse cu picioarele pe pământ.

Zodiacul defectelor:

Fecioara e cu ochii pe greșelile celorlalți - Fecioarelor le place să fie perfecționiste și să curețe mizeria celorlalți. Uneori, ei atrag în mod natural mizeria și nu se vor opri până când lucrurile nu sunt impecabile. Dar ei uită să repare haosul care este în viața lor. Fecioarele ar trebui să se concentreze pe gunoiul din viața lor în loc să fie atente la grădina vecinului. 

Balanțelor, unde vă este personalitatea? - Acest semn de aer este cunoscut pentru aspectul  îngrijit, de la îmbrăcăminte la aspectul fizic. Acest lucru este demonstrat de Balanțe notabile, precum Kim Kardashian și Will Smith. Cu toate acestea, multe Balanțe pun prea mult accent pe aspectul lor și nu își dezvăluie personalitatea în fața celorlalți. Ei vor să facă o primă impresie bună din punct de vedere vizual, dar uită cu totul să își pună în valoare adevăratul sine. 

De ce sunt Scorpionii atât de haotici? - Cel mai bun mod de a descrie acest semn de apă este haosul. Nu știi niciodată ce va face un Scorpion, iar ei folosesc acest lucru în avantajul lor. Se holbează în sufletul tău sau îți admiră ținuta? Scorpionii ar trebui să fie mai deschiși și mai direcți pentru că toată lumea este confuză în legătură cu intențiile lor.

Săgetătorii trebuie să tacă - Ori de câte ori auzi pe cineva vorbind tare sau țipând în casă, de obicei este un Săgetător. Probabil că poți auzi un Săgetător purtând o conversație normală de la un kilometru distanță. Volumul ridicat ar putea fi atribuit pasiunii semnului pe anumite subiecte și nesăbuinței lor. Dacă ești  Săgetător, dă volumul vocii un pic mai încet. Mulțumim!

Capricornul este mult prea ursuz - În cadrul oricărui grup, Capricornii joacă rolul de părinte. Sunt aparent prea responsabili. Le place să se culce la ora 21:00, să-și facă toate treburile și să nu întârzie niciodată. Capricornii au nevoie să se mai relaxeze, să se distreze și să ignore obligațiile. Viața este scurtă, așa că bucură-te de ea cât mai poți. Rămâi în oraș până târziu, nu-ți plăti taxele sau mănâncă un desert! 

Întreg zodiac îl puteți citi pe Spectacola.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel