Dieta zodiilor. Astrolog: somatizăm foarte ușor aceste emoții negative

DCMedical Team |
Data publicării:
Alimente, dietă
Alimente, dietă

Astrologul Camelia Pătrășcanu a explicat ce e de făcut pentru o siluetă de invidiat, pe care să o putem etala fără grijă în noile ținute ale sezonului cald.

După data de 20 martie, când se instalează primăvara cu adevărat, planetele se aliniază sub semnul Berbecului și asta ne aduce chef și energie să facem lucruri, spune astrologul la Antena 3. „Până atunci, cu planetele astea romantice și spirituale din Pești, e bine să ne acordăm un timp de acomodare - a avertizat astrologul”, spune ea.

„Până pe 20 martie avem temă de casă: trebuie să ne eliberăm de resentimentele, mâhnirile, nemulțumirile care ne-au încărcat sufletul în ultima vreme. Ca să reușim lucrul acesta trebuie să ne creștem dragostea și interesul pentru viață, oameni și lumea în care trăim, fără să ne mai culpabilizăm, fără să mai condamnăm, fără să ne mai înveninăm în plus față de ce este. Trebuie să avem grijă de noi cât se poate, să ne apărăm drepturile și libertățile, dar fără să ne dușmănim. 

Ni se trag semnale de alarmă acum, pe finalul acestui tranzit lung de transformare și trezire, că somatizăm foarte ușor aceste emoții negative. Dacă reușim să scăpăm de tot bagajul negativ, atunci după 20 martie - pe niște tranziție fabuloase ca energie, care vor dura până la finalul lui aprilie - vom putea profita 100% de oportunitățile care vor veni peste noi. 

Chiar dacă după 4 martie, Marte intră în Gemeni, avem parte de istețime mentală, dar nu și de un tonus vibrant care se va manifesta cu adevărat după 20 martie. 

Trebuie să ne scuturăm de tot "praful" din urmă pentru a putea profita din plin de toate oportunitățile care stau să vină”, mai explică astrologul Camelia Pătrășcanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel