Luna Plină în Taur: multă tensiune pentru toți, pe toate planurile! Ce să faci în această perioadă

Florina Pop / 16 noi 2021 / 10:21
Luna plina     Foto: Pixabay
Luna plina Foto: Pixabay

Tensiunea este cuvântul de ordine al acestei săptămâni, potrivit astrologilor. Aceștia explică și de ce: Eclipsa de Lună din 19 noiembrie.

Eclipsa de Lună sau Luna Plină în Taur din data de 19 noiembrie 2021 este principalul eveniment astronomic şi astrologic al acestei săptămâni, spune astrologul DC News Daniela Simulescu. Acest eveniment va aduce cu sine multă tensiune. Daniela Simulescu a gândit un ghid care să te ajute să treci mai uşor peste această perioadă:

* ”acordă-ţi timp pentru reflecţie - în loc să te zbaţi să îţi duci planurile până la capăt, ia-ţi timp să te conectezi cu emoţiile tale şi să te gândeşti la ce ai nevoie cu adevărat acum.

* îmbrăţişează tranziţia - eclipsele reprezintă o eliberare de tot ce este vechi. Putem lăsa în urmă versiunea noastră veche sau orice nu ne mai serveşte în viaţa noastră, să tindem spre o viaţă nouă. Taurul fiind un semn fix, ai putea experimenta o oarecare rezistenţă sau ezitare în faţa schimbărilor care ar putea apărea în viaţa ta.  

* fii deschis în această perioadă pentru că noile perspective îţi pot deschide nu doar mintea, ci şi inima.

* pregăteşte-te pentru revelaţii surprinzătoare

* dacă eclipsele nu sunt deja destul de haotice, Luna va forma un aspect cu Pluto, planeta renaşterii, lăsând astfel adevăruri ascunse să iasă la suprafaţă.

* ține-te bine şi pregăteşte-te pentru noi descoperiri sau informaţii ce te vor surprinde sau îţi vor schimba ce ştiai până acum.

* concentrează-te pe îngrijirea de sine - cu atâta dezechilibru în aer, te poţi simţi copleşit sau vlăguit. Taurul fiind un semn al confortului şi indulgenţei, alocă-ţi timp să te ocupi mai mult de nevoile tale, de dorinţele tale şi de micile plăceri ale vieţii.

* setează un timp de relaxare, meditaţie sau pentru a scrie câteva cuvinte într-un jurnal”.

Mai multe puteți citi pe ASTROSENS.

 

 

 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy