Recomandări
Pagina 64

Deși teoretic inflamația este un mecanism natural de apărare al organismului, atunci când ea devine o stare permanentă apar boli grave precum obezitatea, diabetul și multe altele. Și sunt alimente care întrețin inflamația. Iată care: 

Scris de: Dana Lascu       07 Martie 2021, 15:08

Lidia Fecioru a explicat că rostopasca este planta minune care te poate ajuta să îți cureți sufletul și corpul, dar dacă o folosești într-un anume fel. Iată cum se face leacul din ea: 

Scris de: Adisa Codruț       06 Martie 2021, 20:36

Merele sunt un aliment extrem de sănătos, iar recomandarea este de a fi consumat cu tot cu coajă. Atenție, însă, la sâmburii de măr.

Scris de: Angela Sabău       05 Martie 2021, 12:15

Adesea numit „aliment miraculos”, un măr pe zi chiar poate ține medicul departe, deoarece este unul dintre cele mai sănătoase alimente pe care le poate mânca o persoană.

Scris de: Angela Sabău       05 Martie 2021, 10:18

Medicii cardiologi susțin că, pentru o inimă sănătoasă, este important să începem ziua cu acest mic dejun bogat în vitamine și minerale, antioxidanți și Omega3. 

Scris de: Cătălina Burghelea       05 Martie 2021, 10:01

Mierea conține 435 de substanţe active şi în Antichitate era numită „hrana vie”. În Egipt şi Grecia antică, mierea crudă era unul dintre remediile principale, iar eficienţa sa a fost păstrată până în zilele noastre.

Scris de: Cătălina Burghelea       05 Martie 2021, 08:16

Anumite alimente pot influența aroma vinului, susține un studiu.

Scris de: DCMedical Team       04 Martie 2021, 23:54

Medicul dermatolog Viviana Iordache explică de ce apare mătreața, cum se previne și când e cazul să mergi la doctor. 

Scris de: Dana Lascu       04 Martie 2021, 14:56

Cunoscutul medic nutriționist Mihaela Bilic dezvăluie care este cea mai bună pâine pentru digestie. 

Irina Radu       04 Martie 2021, 12:12

Cunoscutul nutriționist prof dr Gheorghe Mencinicopschi spune că stresul ne poate îngrășa sa ne poate slăbi, depinde de ce alegem să mâncăm și cum ne comportăm. Iată diferența: 

Scris de: Dana Lascu       04 Martie 2021, 09:06

Nutriționistul celebru Cori Grămescu dezvăluie de ce nu este bine să ne cântărim zilnic, mai ales când ținem dietă. 

Scris de: Cătălina Burghelea       04 Martie 2021, 08:18

Toată lumea crede că doar prin exerciții fizice și alimentație sănătoasă se poate slăbi. 

Scris de: Cătălina Burghelea       03 Martie 2021, 14:00

Laptele de vacă conține substanțe nutritive valoroase pentru sănătate, inclusiv calciu și proteine. Un nutriționist celebru dezvăluie de ce trebuie să consumăm des acest aliment. 

Irina Radu       03 Martie 2021, 13:22

Medicii susțin că, uneori, poți să ai deficiență de vitamina D și să nu știi. Unele simptome ale lipsei vitaminei D din organism pot fi anumite infecții sau boli frecvente, oboseala, slăbiciunea musculară, dureri osoase și articulare. Vitamina D întărește sistemul imunitar, inhibă reacțiile...

Scris de: Cătălina Burghelea       03 Martie 2021, 12:11

Hidratarea este esențială pentru buna funcționare a organismului. 

Irina Radu       03 Martie 2021, 11:30

Mulți oameni apelează la diete de slăbit drastice. Între exerciții fizice intense și obiceiuri alimentare restrictive, unii dintre noi ar face aproape orice pentru un corp „perfect”. Pentru a slăbi, nu există nicio îndoială că principalii pioni sunt un stil de viață sănătos, o dietă variată și...

03 Martie 2021, 10:20

Institutul American pentru studiul cancerului (American Institute of Cancer Research) avertizează că anumite alimente pe care le consumăm zilnic pot crește riscul de cancer, din cauza chimicalelor din ele. 

02 Martie 2021, 15:18

Un studiu realizat pe peste 2 milioane de oameni arată exact câte porții de legume și fructe trebuie să mănânci zilnic pentru a-ți reduce riscul de deces din toate cauzele cu 13%. 

Scris de: Dana Lascu       02 Martie 2021, 13:23

O salată de roșii peste care ai pus câteva bucăți de brânză proaspătă de oaie sau caș reprezintă un aliat de bază în curele de slăbire. Primăvara este anotimpul indicat să consumi aceste două alimente cu gust unic sub forma unei diete. 

Scris de: Cătălina Burghelea       02 Martie 2021, 11:17

Afinele și goji sunt renumite pentru capacitatea lor de a proteja și menține vederea, de a întări imunitatea și de a crește nivelul de energie al organismului.

Scris de: Cătălina Burghelea       02 Martie 2021, 09:12

Somonul este o sursă foarte bună de proteine, ​​fără un conținut ridicat de grăsimi saturate. Acesta oferă, de asemenea, minerale și vitamine esențiale, inclusiv vitamina B12.

Scris de: Cătălina Burghelea       02 Martie 2021, 08:17

Toți nutriționiștii sunt de acord că legumele cu frunze verzi  inclusiv varza, spanacul sau rucola sunt „vedetele” incontestabile ale alimentației. Cu un conținut scăzut de calorii, dar bogat în fibre, vitamine și fitonutrienți, legumele verzi sunt incredibile pentru sănătate din mai multe...

Scris de: Angela Sabău       01 Martie 2021, 20:23

Nutriționistul Cori Grămescu laudă nucile, despre care spune că reprezintă opţiunea perfectă pentru o gustare rapidă. 

Irina Radu       01 Martie 2021, 15:04

Fructele și legumele colorate ne oferă o bogăție de nutrienți. Esențiale pentru buna funcționare a organismului, fructele și legumele nu trebuie să ne lipsească din alimentație. 

Scris de: Cătălina Burghelea       01 Martie 2021, 14:31

Ceaiul de foi de dafin şi scorţişoară este ideal pentru slăbit. 

Scris de: Cătălina Burghelea       01 Martie 2021, 10:49

Roșiile sunt bogate în vitamine, minerale, antioxidanți și compuși vegetali care oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Cercetările sugerează că acești nutrienți pot proteja împotriva mai multor boli.

Scris de: Cătălina Burghelea       01 Martie 2021, 08:18

Ni se spune mereu că trebuie să mâncăm sănătos, să alegem alimente cât mai naturale, iar magazinele abundă în oferte de acest fel, dar care nu întotdeauna sunt reale. Nutriționista Cory Grămescu ne dă câteva sfaturi despre elementele la care trebuie să fim atenți atunci când alegem alimentele...

Scris de: DCMedical Team       01 Martie 2021, 08:06

Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că este foarte important cum este gătită carnea de porc, dar și ce bucată de carne se alege. 

Scris de: DCMedical Team       27 feb 2021, 16:33

Gogoșarii sunt, de departe, unele dintre cele mai sănătoase legume. Are de două ori mai multă vitamina C și de șase ori mai mult betacaroten (provitamina A) decât ardeiul gras verde sau galben. Plus, că nu îngrașă, fiind excelent în salate. 

Scris de: Cătălina Burghelea       26 feb 2021, 14:31

Cartoful dulce îşi are originile în America Centrală şi de Sud, dar astăzi este popular peste tot în lume. Cea mai bogată sursă de vitamina A, cartoful dulce ar fi fost folosit în America de Sud încă de acum 5000 de ani nu doar ca hrană, ci şi ca remediu pentru diferite boli.

Scris de: Cătălina Burghelea       26 feb 2021, 10:18

Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2025 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
pixel