Diete/Fitness
Pagina 73

Problemele digestive, cum ar fi diareea, indigestia, gazele și arsurile la stomac, sunt toate afecțiuni comune în timpul sarcinii. Simptomele sunt cauzate de obicei de modificările hormonale, de obiceiurile alimentare proaste și de presiunea suplimentară pe care copilul în creștere...

Scris de: Georgiana Ioniță       05 dec 2019, 10:13

Mai mult de jumătate din produsele tip pate vegetal/pastă vegetală au 7 aditivi sau chiar mai mulţi, potrivit unui studiu realizat de Infocons, se arată într-un comunicat al organizaţiei.  

Scris de: Georgiana Ioniță       04 dec 2019, 12:29

Într-o analiză de nutriție maternă și pentru copii a studiilor publicate asupra obiceiurilor alimentare ale femeilor care încercau să conceapă sau erau însărcinate, cercetătorii au descoperit că majoritatea femeile nu îndeplinesc recomandările nutriționale pentru aportul...

Scris de: Georgiana Ioniță       04 dec 2019, 10:38

Palpitațiile cardiace care se dezvoltă după ce bei bere sunt cel mai probabil un semn de anafilaxie, o reacție alergică sistematică care îți afectează întregul corp. Berea conține sulfiți, boabe și alcool care pot declanșa o reacție alergică.  

Scris de: Georgiana Ioniță       02 dec 2019, 13:48

Consumul de fasole, dar și de linte, mazăre și alte leguminoase reduce riscul de apariție a bolilor cardiovasculare, a bolilor coronariene și a tensiunii arteriale ridicate, potrivit unei analize publicată în Advanced in Nutrition.

Scris de: Dana Lascu       01 dec 2019, 21:05

Ciocolata neagră este considerată un aliment inamic de către multe persoane, însă sănătatea are multe beneficii de la consumul unei cantități moderate. Conține o cantitate semnificativă de magneziu, un mineral de care corpul are nevoie pentru o varietate de funcții. Cu toate acestea,...

Scris de: Georgiana Ioniță       01 dec 2019, 17:15

Cafeaua nu este recomandată pentru consum dacă ați fost diagnosticat cu gastrită, deoarece conține cafeină și acid. În timp ce s-ar putea să credeți că puteți bea cafea decofeinizată în siguranță, ar trebui să evitați toate tipurile de cafea până când sistemul dvs....

Scris de: Georgiana Ioniță       01 dec 2019, 16:25

Pentru a evita o reacție adversă la miere, persoanele care sunt alergice și copiii sub 1 an nu ar trebui să o consume.  

Scris de: Georgiana Ioniță       01 dec 2019, 15:06

Dieta vegană are o serie de beneficii pentru sănătate, dar ar trebui luate în considerare și riscurile pe care le presupune lipsa alimentelor de origine animală din alimentație.

Scris de: Angela Sabău       01 dec 2019, 18:01

Dacă ar fi să dăm crezare informațiilor care circulă pe internet, oțetul de cidru de mere e leacul-minune pentru aproape orice, de la slăbire, tratarea diabetului, până la mătreață și păduchi. Dar funcționează cu adevărat? Iată ce spun specialiștii.

Scris de: Dana Lascu       01 dec 2019, 00:25

Multe persoane se bazează pe cofeină pentru a le crește energia dimineața și pe tot parcursul zilei. Cu toate acestea, aportul ridicat de cofeină poate crește impactul pe care stresul fizic și psihic îl are asupra corpului tău.  

Scris de: Georgiana Ioniță       29 noi 2019, 21:25

Cercetătorii descoperă o vastă gamă de beneficii la avocado legate de combinația spectaculoasă a fructului de grăsimi speciale și nutrienți.  

Scris de: Georgiana Ioniță       29 noi 2019, 21:15

Multe studii sugerează că dieta vegetariană este bună pentru sănătate - dar ce faceți dacă nu doriți să renunțați la pește? O dietă pescetariană ar putea fi calea de comptomis.

Scris de: Georgiana Ioniță       29 noi 2019, 20:57

O recenzie recentă caută legături între alegerile dietetice și cancerul de prostată. Autorii concluzionează că poate exista o asociere între dietele pe bază de plante și un risc scăzut de cancer de prostată, precum și o legătură între aportul de lactate și riscul crescut.

Scris de: Georgiana Ioniță       28 noi 2019, 19:48

Un studiu recent din China descoperă o asociere între aportul dietetic de seleniu și riscul de osteoporoză. Deși autorii nu pot determina dacă legătura este cauzală, ei solicită mai multe investigații.  

Scris de: Georgiana Ioniță       27 noi 2019, 20:29

Cum tratăm inflamația cronică, o afecțiune care ne crește riscul de tot felul de boli? Pentru început, alimentele antiinflamatoare sunt obligatorii. Dieta antiinflamatorii poate include tot felul de cereale integrale, de la orez la fasole până la leguminoase.

Scris de: Georgiana Ioniță       27 noi 2019, 19:55

Specialiștii susțin că drojdia candida provoacă infecții caracterizate prin oboseală, durere, creștere în greutate și probleme digestive. O dietă corectă, care exclude vinul roșu și alte alimente, ar putea distruge drojdia de candida.  

Scris de: Georgiana Ioniță       26 noi 2019, 17:42

Slăbire fără mers la sală sau orice fel de sport? Da, se poate, dacă faci anumite activități în jurul casei. Iată care:

Scris de: Dana Lascu       26 noi 2019, 14:51

Un studiu recent a găsit rate mai mici de moarte prematură și cancer la Adventiștii de ziua a șaptea, în comparație cu populația generală din SUA.

Scris de: Georgiana Ioniță       25 noi 2019, 20:59

Dacă adormiți frecvent după consumul de alimente, poate fi un semn că aveți hipoglicemie sau zahăr scăzut în sânge. Hipoglicemia nu este o boală, ci de obicei un simptom al unei alte probleme de sănătate existente.  

Scris de: Georgiana Ioniță       25 noi 2019, 19:46

Dacă sunteți o proaspătă mamă care alăptează, probabil ați auzit un milion de informații diferite despre ce ar trebui și nu ar trebui să mâncați, dacă vă puteți bucura de alcool și ce medicamente puteți lua. Și în timpul perioadei de răceală și gripă, s-ar putea să vă...

Scris de: Georgiana Ioniță       25 noi 2019, 16:56

Consumul gumei de mestecat fără zahăr după mese poate reduce cu până la 28% incidența și creșterea cariilor dentare.

Scris de: Georgiana Ioniță       25 noi 2019, 06:21

Majoritatea oamenilor considerp cafeaua ca sursă de beneficii pentru sănătate. Potrivit specialiștilor, cafeaua și cofeina au o influență pozitivă foarte mică asupra sănătății și pot avea o gamă largă de efecte negative. În afară de oboseală, depresie și iritabilitate, acestea pot...

Scris de: Georgiana Ioniță       24 noi 2019, 16:52

Vitamina B12 joacă roluri cruciale în menținerea sănătății celulelor din sânge, a sistemului digestiv, a creierului și a sistemului nervos.

Scris de: Georgiana Ioniță       24 noi 2019, 08:53

Vă întrebați cum să scădeți nivelul trigliceridelor? Elementele nutritive discutate aici - pe un suport științific solid - pot funcționa eficient pentru a scădea trigliceridele în mod natural.  

Scris de: Georgiana Ioniță       23 noi 2019, 14:01

Simptomele sevrajului de cofeină pot fi severe, extinzându-se dincolo de durerile de cap și te împiedică să funcționezi normal în viața de zi cu zi.  

Scris de: Georgiana Ioniță       23 noi 2019, 09:02

Pastilele de slăbit și laxativele sunt primul pas spre tulburările alimentare. Potrivit unui studiu, persoanele care le folosesc au șanse aproape de două ori mai mari să sufere o astfel de tulburare.  

Scris de: Angela Sabău       22 noi 2019, 14:33

Consumul băuturilor dulci a scăzut, dar continuă să fie la un nivel ridicat. Conform sudiilor, cele carbogazoase au fost considerate cele mai periculoase, motiv pentru care s-a redus consumul lor.

Scris de: Angela Sabău       21 noi 2019, 15:37

Scoicile pot fi o alegere sănătoasă atunci când vine vorba despre alimentația în post. Sunt bogate în vitamine de calitate și cu foarte puține grăsimi.

Scris de: Adisa Codruț       21 noi 2019, 14:23

Suplimentele care conţin ulei de peşte cu Omega-3 pot îmbunătăţi atenţia copiilor care suferă de tulburare de deficit de atenţie şi hiperactivitate (ADHD) într-o măsură egală cu tratamentele medicamentoase, dar doar în cazul celor cu niveluri scăzute de omega-3 în...

Scris de: Georgiana Ioniță       20 noi 2019, 15:02

Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel