Diete/Fitness
Pagina 87

Pierderea în greutate poate ajuta la reducerea excesului de grăsime de pe degete și restul corpului. Dar dacă degetele dvs. se simt puțin mai umflate decât de obicei, este posibil să vă confruntați cu o retenție de fluid.

Scris de: Georgiana Ioniță       08 Martie 2020, 21:32

Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că anumite mâncăruri românești sunt perfect echilibrate dietetic, dar că din varii motive preferăm să ni le gătească alții. Iată care sunt bucatele echilibrate: 

Scris de: Dana Lascu       06 Martie 2020, 22:54

Dormitul suficient și la ore regulate poate contribui la reducerea riscului de atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale și alte boli cardiovasculare. Mai mult, poate ajuta și la pierderea în greutate

Scris de: Georgiana Ioniță       06 Martie 2020, 13:39

Zahărul rafinat sau adăugat este practic peste tot, de la delicioase dulciuri precum torturi, prăjituri și plăcintă, până la cereale, iaurt aromat și băuturi energizante. Este chiar și în produse precum sosul de roșii și dressingul pentru salată.

Scris de: Georgiana Ioniță       06 Martie 2020, 13:02

Cercetătorii de la Western University studiază o moleculă care se găsește în portocalele dulci și mandarine, numită nobiletină, care a demonstrat că reduce drastic obezitatea la șoareci și inversează efectele secundare negative ale acesteia.

Scris de: Georgiana Ioniță       06 Martie 2020, 10:10

Un studiu recent a descoperit că persoanele care nu consumă fructe și legume ar putea fi mai predispuse la anxietate.

Scris de: Georgiana Ioniță       06 Martie 2020, 08:15

Copiii care consumă produse lactate cu grăsime completă nu prezintă un risc crescut de obezitate sau boli de inimă, însă produsele cu un conținut scăzut în grăsimi ar putea influența sănătatea acestora, potrivit unei cercetări a Universității Edith Cowan ( ECU).

Scris de: Georgiana Ioniță       05 Martie 2020, 12:31

Utilizarea telefoanelor inteligente ar putea contribui la agravarea durerilor de cap severe, arată un nou studiu.

Scris de: Georgiana Ioniță       05 Martie 2020, 08:30

Consumul moderat de ouă nu reprezintă un pericol pentru sănătatea cardiovasculară, spune un nou studiu.  

Scris de: Georgiana Ioniță       05 Martie 2020, 08:06

Dieta normală presupune trei mese pe zi. În timp ce unii aleg mic dejun, prânz și cină, alții aleg să sară peste micul dejun și să ia o gustare seara, înainte de culcare. Iată care variantă e mai bună pentru greutate:

Scris de: Dana Lascu       03 Martie 2020, 23:36

Iată trei lucruri pe care ar trebui să eviți să le faci imediat după masă.  

Scris de: Georgiana Ioniță       01 Martie 2020, 11:07

Postul este recunoscut pentru beneficiile pe care le aduce sănătății, iar postul intermitent capătă tot mai multă popularitate. Însă multă lume se întreabă pe care mese din zi este mai bine să le eviți. Cercetătorii au un răspuns.

Scris de: Angela Sabău       29 feb 2020, 13:45

Grăsimile Omega-3 nu protejează împotriva cancerului - potrivit noilor cercetări ale Universității din Anglia de Est.  

Scris de: Georgiana Ioniță       29 feb 2020, 10:17

Consumul excesiv de zahăr contribuie la obezitate și la alte riscuri pentru sănătate.  

Scris de: Adisa Codruț       26 feb 2020, 13:23

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a spus ce trebuie să mâncăm pentru a crește rezistența la boli.

Scris de: Georgiana Ioniță       26 feb 2020, 08:54

Creșterea în greutate în timpul menopauzei - este cu siguranță un lucru real cu care se confruntă multe femei. Iată câteva obiceiuri te pot ajuta să treci cu brio prin această schimbare și să eviți acumularea kilogramelor.  

Scris de: Georgiana Ioniță       25 feb 2020, 14:27

Chiar dacă nu am săra niciodată un fel de mâncare, probabil că tot am mânca prea mult sodiu în fiecare zi. Asta pentru că se adaugă alimentelor fabricate pentru aromă, textură și culoare, precum și pe post de conservant.

Scris de: Georgiana Ioniță       25 feb 2020, 12:11

Dacă vrei să slăbești, micul dejun contează mai mult decât crezi în dietă. Iată cum poți arde de două ori mai multe calorii

Scris de: Dana Lascu       22 feb 2020, 06:05

Alimentația bazată pe produse de origine animală are un rol foarte important în creșterea riscului de boli de inimă, potrivit ultimului studiu.

Scris de: Angela Sabău       20 feb 2020, 07:31

Odată cu vârsta, dieta ar trebui schimbată, spun cercetătoriii, care au descoperit o legătură între consumul unor alimente și funcția cognitivă la vârste mai înaintate.

Scris de: Angela Sabău       19 feb 2020, 07:31

Dieta mediteraneană ar putea ajuta vârstnicii să prevină fragilitatea cognitivă și să se mențină în formă, au constatat cercetătorii.

Scris de: Adisa Codruț       17 feb 2020, 14:32

Copiii cu tulburări de spectru autism (TDA) tind să aibă mai multe probleme medicale, inclusiv simptome gastrointestinale (GI), cum ar fi dureri abdominale, constipație și diaree, în comparație cu micuții care nu suferă de această afecțiune.

Scris de: Georgiana Ioniță       10 feb 2020, 10:35

Dacă doriți să controlați apariția pietrelor la rinichi, este important să vă analizați dieta. Există mai multe alimente care provoacă pietre la rinichi.

Scris de: Georgiana Ioniță       08 feb 2020, 08:42

Antrenamentele scurte şi intense, de tip interval, şi cele mai lungi, dar de intensitate moderată, sunt cele mai bune, atât pentru sănătatea inimii cât şi a creierului, conform unui studiu publicat joi de cercetători de la Universitatea din Australia de Sud. În schimb,...

Scris de: Georgiana Ioniță       07 feb 2020, 13:03

Persoanele în vârstă active fizic beneficiază de riscuri reduse de moarte precoce, cancer de sân și prostată, fracturi, căderi recurente, limitări funcționale, declin cognitiv, demență, boala Alzheimer și depresie.  

Scris de: Georgiana Ioniță       05 feb 2020, 09:45

O componentă găsită în ardeiul iute ar putea ajuta în bolile cardiovasculare, spun cerctătorii care au descoperit efectele benefice ale acesteia.

Scris de: Angela Sabău       05 feb 2020, 01:55

Noile cercetări arată că limitarea alimentelor bogate în proteine, care conțin în mod natural niveluri ridicate de aminoacizi cu sulf, cum ar fi carnea, lactatele, nuci și soia, pot reduce riscul de boli cardiovasculare.

Scris de: Georgiana Ioniță       04 feb 2020, 13:30

Muzica High-tempo (ritm alert) poate crește beneficiile exercițiului fizic și poate reduce efortul perceput, în special în timpul antrenamentelor de anduranță.  

Scris de: Georgiana Ioniță       02 feb 2020, 14:37

Persoanele care consumă în mod regulat produse fermentate din soia, cum ar fi miso şi natto, ar avea un risc redus de deces prematur, conform unui studiu efectuat în Japonia.

Scris de: Angela Sabău       30 ian 2020, 09:48

Una dintre cauzele cancerului de sân poate fi inflamația declanșată de bacteriile dăunătoare, spun cercetătorii. Iaurtul conține bacterii care fermentează lactoza benefică frecvent întâlnite în lapte, similar cu bacteriile - sau microflora - găsite in sânii mamelor...

Scris de: Georgiana Ioniță       24 ian 2020, 13:40

Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2025 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
pixel